lördag 23 oktober 2010

Party hos Lizette =)

MÅSTE BARA SÄGA! Vackraste brudarna i Halmstad =)
Published with Blogger-droid v1.6.3

Party time ;-)

Dags att dra till Halmstad!
Published with Blogger-droid v1.6.3

Here we go again..

Igår medelgympa idag något helt annat. Ska testa Zumba på F&S i Ängelholm idag kl 11. Kul. Det är ett pas bara för oss som jobbar på Lindab och som är med i fritidsklubben. Ska bli kul. Samåker med Jannike, Lotta och Annica från Östra Karup kl halv så det är dags att köra nu. So long!
Published with Blogger-droid v1.6.3

fredag 22 oktober 2010

Fredag!!

Gött! har jobbat förmiddagen i butik i Helsingborg - annorlunda...

Tränat efter jobbet och sen ätit gott med älsklingen. Nu idol med ett glas rött i handen. <3
Published with Blogger-droid v1.6.3

torsdag 21 oktober 2010

PS3

Martin var på gott humör idag... I wounder why??

Idag jobbade jag länge (igen). Har blivit 1,5-2 timmar extra hela veckan och ändå känner jag mig inte klar. Tur det är helg imorgon ;-)

Jag är lite ledsen. Lyckades nog dra ut något i mitt knä i veckan för nu har jag ont igen.. Har inte kunnat gå rejält sedan i måndags och har så jäkla ont. Jag ORKAR inte mer. Nu när jag kommit igång så bra på friskis. Nej. Tänk bort och på med mitt mirakelknäskydd. Imorgon blir det medelgympa och då får det bära eller brista!
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 20 oktober 2010

Hos Sara och Ludde på onsdagsmys ;-)

Published with Blogger-droid v1.6.3

Onsdag och mitt i arbetsveckan!

Fattar inte. Jag går upp samma tid varje morgon. Samma rutiner varje morgon. Ändå tar det olika tid varje dag... Ibland är jag på jobb tio i sju ibland kvart över. Kan man skylla på trafiken ;-)

Lugn dag idag. Inga möten - här ska jobbas undan massa apor kan jag lova. Yieha!
Published with Blogger-droid v1.6.3

tisdag 19 oktober 2010

MQ:s nya reklam fick mig att köra av vägen..

Jag brukar inte reagera på reklampelare på vägen. Inte sådär som alla tror att grabbarna gör när H&M släpper sina lättklädda underklädesmodeller varje jul. Men idag var jag nära på att köra av vägen. MQ har satt upp nya posters vid alla busskurer, och det är ju Ari Behn för guds skull. Han som är gift med norska prinsessan Märta-Louise. Han ser ju helt trashig ut! Jag trodde att kungafamiljerna hade förbud att göra reklam – men å andra sidan är gör ju vår Prins Daniel reklam för boxer…

Ännu mer chockande är att den blonda skönheten bakom honom Ida Johansson från Skummeslöv, eller? J

Köra Lifebike berusad?Snackade på lunchen idag om el-cyklar (Lifebike), och om man faktiskt för cykla berusad på dessa. Var tvungen att kolla lite…

Här är transportstyrelsens definition på vad som är ett motordrivet fordon;

”Motordrivet fordon: Ett fordon som för framdrivande är försett med
motor, dock inte en sådan eldriven rullstol eller
sådant eldrivet fordon med en tramp- eller
vevanordning som är att anse som cykel.”


Spännande. En Lifebike har ju tramp- och vevanordning och är eldriven…


Frågan är då, kan man åka fast för styrstångsfylla på en vanlig cykel. För det är ju det en Lifebike är enligt definitionen ovan (eller?). Hittade en text om det också på samma sida (transportstyrelsen):


”Att polisen sällan eller aldrig rapporterar "cykelfylla" beror inte på polisen utan på lagstiftningen. Det är ju helt enkelt inte förbjudet att cykla berusad. Därmed är det också svårt, eller nästan omöjligt att få någon fälld för att cykla berusad. Det skulle isåfall vara fråga om vårdslöshet i trafik och för det krävs ett väldigt medvetet risktagande för att bli fälld.
Visst är man en fara i trafiken om man cyklar berusad, precis som man kan vara det om går berusad i trafiken. Närmast tillhands då är att bli omhändertagen för "fylla" enligt lag om omhändertagande av berusade personer LOB. Men det är en vårdlag och har inget med brott och straff att göra.”


Funderar på att köpa en sån cykel, är ju ett utmärkt transportmedel att ta sig hem från beachen på då, lite lagom salongsberusad. Eller?? Skeptisk… skulle nog ändå kännas skumt. Vad säger ni??


2010-10-19

Ny dag, nya möjligheter... Jag ska bara vakna först ;-) träningsvärken kommer nog smygandes idag. Nu är benen mer som gele! Härligt. Idag får kroppen vila. NU JOBB!
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 18 oktober 2010

Föreläsning

Blev idag inbjuden på en förläsning via jobbet, visst låter det spännande? Det är bara 1 h, så det blir nog inte långsamt iallfall.

"Träning är ofta något som innebär packade väskor, transporter, mellanmål och träning på andras villkor. Tänk om träning istället är en så naturlig del av vår vardag att vi inte ens tänker på det, och i så fall, hur skulle det kunna ske? Kan vi träna när vi väntar på bussen, på pappret i kopiatorn eller att mitt te skall dra färdigt? Funktionella vardagsrörelser, vad är det? "

Föreläsare är Fredrik Perltoft utbildare från Eleiko sport i Halmstad. Fredrik har lång erfarenhet av träning, fysisk aktivitet samt vardagsmotion.

Lovar att återkomma med hur det var! Det är först den 30/11.

Kan inte släppa Yogan


Jag har gått på Yoga ganska många gånger. Som tidigare på jobbet, när Mona körde poweryoga. Där gick jag i 2 terminer och så nu typ 5 gånger på Friskis & Svettis. Men inte förrän igår fick jag den där känslan av att det är helt underbart. Jag har absolut gillat yoga innan, men igår blev jag kär! Jag kan inte förklara det bättre än att allt stämde. Min andning följde rörelserna och min kropp fungerade. Rörelser som jag tidigare varit för stel för kunde jag plötsligt göra. Häftigt! Nästa mål blir att klara av att sitta på knä en längre stund utan att det gör ont. Sedan på huk. Jag känner att mitt knä blir starkare och starkare, det är oxå en väldigt cool känsla!

Idag blev det dock ingen Yoga, utan medelgympa. Den som är på måndagar kl 17 är grym - jag är helt slut efteråt. Hon kör ett lååångt styrkepass mitt i som jag aldrig tror ska ta slut... Men jag känner att jag blir starkare och starkare för varje vecka, det är skoj!


Måndag morgon och ny vecka

Söndagen igår var ljuvlig. Tog en massa feelgood tid. Tipspromenad, scrappade, var på Yoga, åt god mat med hjärtat och avslutade med Amazing racetv. Nice! Bilden är en dagens inför Yogan som jag aldrig publicerade. Passar idag oxå för kl fem idag ser jag nästan likadan ut. Då blir det medelgympa. Men först jobb! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

söndag 17 oktober 2010

Tipspromenad

Ja, ni som följer min blogg vet att det är tipspromenad som gäller på söndagar. Idag var Tomas och Monica med och deras barn. Vi sprang också på Anders och lilla Elsa :-) Kallt så det heter duga. -4 när vi körde hemifrån men jättefint i skogen med strålande sol! 9 rätt av 12 inte riktigt bra... Men det är inte det som räknas väl? (fast vi slog Tomas och det är ju viktigt... Haha!)

Nu blir det slappesöndag. Ska dra lite i mina scrapbooking prylar tänkte jag.. Se om jag blir sugen!
Published with Blogger-droid v1.6.2