lördag 24 september 2011

Drömmer...

...om att få ha denna utsikt från mitt vardagsrumsfönster oxå!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hos bästaste Monica

Är i Skummeslövsstrand och leker med Monica, Bella och Annie. Martin är ju på svensexa så jag roar mig själv ;-)

Har fått jättegod mat här och trevligt sällskap. Tog med mig PS3 move så vi har spelat lite.. Man blir lätt barn på nytt alltså!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ensam igen...Jag är visst ensam hemma igen. En gorilla visade sig i vår trädgård imose vid 9 - och sen blev Martin kidnappad. Först fick han dricka rönnbärs-snaps och sen vet jag att han skulle få göra blindtester på lite mat. Jag stack och tränade så jag missade det, men såg att det iallfall låg svamp, räkor och tonfisk på några av skedarna. Stackarn... Vet oxå att de skulle åka och köra go-cart nu kl 11. Kul!

Jag visste faktiskt om att det skulle bli idag, men har gjort allt för att inte Martin skulle fatta att det var idag. Även om han själv misstänkte det eftersom det är enda lördagen innan bröllopet de inte har match - och eftersom bestman Tomas är spelande tränare var det nog liiite misstänksamt!

Sjäv har jag varit och tränat indoor-walking, det är nog 3 eller 4 veckor sedan jag gjorde det sist. Gött att svettas lite. Och faktiskt var det inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig. Gissar att innebandy2-3 gånger i veckan faktiskt höjer konditionen lite :)

fredag 23 september 2011

fredagsmys..

Martin är på hockey så jag är ensam hemma och har fredagsmys med mig själv. Öl, ostbågar och IDOL. Perfekt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Festprogrampyssel

http://15okt.blogspot.com/2011/09/22-dagar-kvar.html

Mums!

Smörgåstårta på lunchen idag. Labbet blev bjudna av Svenska säljorganisationen - jag 7ar inte sen att snika till mig lite ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 22 september 2011

I säng med Spiky!

Efter en ganska tuff träning med först va 2,5/3 km löpning utomhus, 25 min uppspelsövningar och sedan 25 min spel utan avbytare är jag lite matt i kroppen. Benhinnorna är inte på topp heller så spikmattan kommer väl till hands nu! Så himla gott att lägga benen på den för att behålla cirkulationen!

Tur jag sov en stund innan. Träning till 22,sen plocka ner sargen, cykla hem och duscha. Isäng innan 23 är en önskedröm... Tur det är fredag imorgon och sen helg! ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Oj så trött!

Har sovit riktigt dåligt ett tag nu. Vet inte riktigt varför. Innan skyllde jag alltid på katten när jag sov dåligt men inser nu att det kanske inte var hennes fel ändå... Idag hoppade jag i mjukisar när jag kom hem och la mig på sängen med en filt över mig för att vila lite. Satte som tur var klockan på sju... Helt nyvaken när klockan ringde var jag och trodde att det var morgon.. Haha.

Nu har jag fått lite mat i magen och ska snart ge mig iväg på innebandyträning som börjar kl 20.30 -hoppas jag hinner piggna till!!


Massage!

Kolla vad jag har i kalendern nu - massage! En gång i månaden kommer Annica hit - välbehövligt och skönt. :-) 40 min rygg/axlar alt. Vader. Blir rygg idag fast vaderna hade behövt en omgång oxå...
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 21 september 2011

24 dagar kvar!

Läs här!

http://15okt.blogspot.com/

Jag skriver i dubbla bloggar just nu. Denna är min, men den ovan är min & Martins. Så det blir lite rörigt. Iställe för att dubbla inläggen blir det länkar till den bloggen när jag uppdaterar där... OK?

Här en bild på prästen vi träffade idag, han som ska viga oss. Känns riktigt nära nu!!

tisdag 20 september 2011

repris...

Ja det blev mer pajer idag.. Lagom att baka 2 plåtar efter träningen.

Idag gick innebandyn riktigt bra. Känner att min specialitet är assister... ;-) smörpass med andra ord! Benhinnorna kunde man önskat mer av. Men hade mina gamla skor idag och det kändes bättre faktiskt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

måndag 19 september 2011

Pust - det börjar dra ihop sig ;)

Idag har jag bara uträttat massa ärenden. Veckohandlat på Maxi - snabbt hem för lite käk. Sen ner till frissan för att snacka håruppsättning och smink. Hem och vända för att senare köra till festlokalen och testa att ställa borden rätt och se så att bordsplaceringen funkar, tror det kan bli bra. Lite trångt men trevligt hoppas jag! Är lite emot långbord så det blir en annan variant..

Nu sitter jag här med paddan och spelar Wordfeud... ;)


Skavsår i gommen!

Har haft skavsår i gommen ett tag och inte förstått varför. Nu trillade poletten ner. Min roommate har ju ställt in den här laddningen karameller på mitt skrivbord... Kan vara roten till det hela...
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 18 september 2011

Pyssel- och Fotbollssöndag!

Ovanligt att Malmströms tillbringar söndagen med fotboll, eller?? :) Men här då, finn 3 fel:


1) LFK när han tränar Ysby?


2) DAM-jacka?


3) Kaffe i handen under tiden han coachar...


han är go min blivande man =)

Invigning av kostgräsplanen med vinst mot Halmia - grattis tjejer! Kul nu när halva laget är mitt lag oxå - eftersom de spelar innebandy med mig :)


I övrigt har hela helgen bestått av pyssel. Bordsplacering och festprogram. Hjälp vad svårt. Känns som om hur man än gör blir någon besviken på sin placering. Men hoppas det är bra nu.. nu ändrar vi inte mer! Måste bara kolla in lokalen så att borden är som vi tror...


Nu blir det slappesöndag i soffan. Behöver vila lite innan helgen är slut oxå :)