fredag 9 november 2012

Babymassage

Har precis kommit hem från första tillfället med babymassage - Nils älskade det! Skötte sig perfekt och avslutade med att kissa ner allt som fanns därinne typ :)

Men så himla mysigt det var! Ser fram emot kommande fredagar. Synd bara att det ska vara så himla tidigt som 9.30 zzzz jobbigt när han nu bestämt sig för att vara vaken på natten och sova hela dagen...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Vilken talande bild!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 7 november 2012

Liten växer...

Har precis sorterat ut lite kläder i storlek 44 och 50 som Nils vuxit ur :( liten växer och blir stor! Otroligt skönt att han växer som han ska - men jag skulle vilja frysa tiden och behålla honom liten ett bra tag till!! Får spara lådan med kläder och hoppas att den packas upp igen om några år... ;)söndag 4 november 2012

Påväg hem!

Sitter i bilen påväg hem igen. Har varit i Hjo lör-sön. Bott hos syster och bara varit - vilket jag verkligen behövde! Kändes tryggt att vara där. Syrran har ju verkligen så himla god hand om barn och Nils älskade henne! ;)
Mys med pizza på lördagen och besök hos min farmor och farfar på söndagen. På vägen upp sov Nils alla 3 timmarna i bilen så jag hoppas att han gör det nu oxå!Trött och nedbäddad i bilen: