lördag 30 juni 2012

Härlig tjejdag!!

Idag har sommaren börjat! Startade på Solgårdens after beach med lunch och röj till DuoJag och fortsatte sedan in till Norre Katts park för picknick. För övriga tjejer flödade rosevinet precis som det ska ;-) men för oss 3(!) gravida blev det cola!

Tack brudar! Ni är fantastiska!!
Äntligen mogna!

Mums!


fredag 29 juni 2012

Mia och Bias

Stort grattis fina ni!
Hade ju en flygbiljett bokad till deras bröllop i Italien denna helg - men magen kom ivägen då ingen försäkring gäller efter vecka 28 tyvärr ;( hade sååå gärna velat vara där ju!torsdag 28 juni 2012

Status badrum

Ja idag har det äntligen hänt grejer! Nu är gipsskivor och spånplattor (OSBs) uppe och allt är spacklat och primeat. Imorgon sätts väggar och golv och på måndag kommer rörmockaren och färdigställer. Nice. Men oj vad dammigt det blir i resten av huset...onsdag 27 juni 2012

Besök på bibblan!

Ja idag promenerade jag ner för att låna några ljudböcker. Hittade 3 st jag velat "läsa" och satte mig på kö på 2 till som ska bli lediga lagom till sommarsemestern. Perfekt!

Nu blir det fotboll! :-D


tisdag 26 juni 2012

Filmdax i brist på fotboll...;-)och vad ska jag säga om filmen? Mysigt, lite fin men absolut låg kvalitet... typisk svensk romantisk försök till komedi... Lite feelgood känsla men absolut något man kan missa... ;)
Haha kul med appar. Så farligt ser väl inte detta ut? Åldras jag sådär ska jag sluta att oroa mig ;)
måndag 25 juni 2012

Besök hos barnmorskan.

Jepp, idag har vi varit hos barnmorskan igen. Allt var precis som det skulle och jag låg precis på kurvan. Vilket bör betyda att bebis växer som den ska. Varken för mycket eller för lite. Dock hintade BM att jag kanske gått upp lite mer i vikt än vad graviditeten kräver... Skit. Måste ta tag i det där med motionen tror jag... Om det bara kunde sluta regna hade jag gått en långis redan ikväll men det hat vräkt ner hela jäkla dagen!!

3 år idag sen the King of pop dog. Jösses. 3 år! Känns som igår?


söndag 24 juni 2012

Hihi

Tror jag måste börja tänka på vad jag stoppar i mig ;)


(fatify...)

Regn regn regn...

Jaa söndagen hade ingen sol alls att bjuda på tyvärr. Så vi tänkte som resten av skåne och drog till Väla... Big misstake..  Men lite shopping blev det. Martin köpte skjortor på brothers och St Oliver och sen köade vi med alla andra på IKEA - plockade på oss lite smått och gott från baby-textil-hyllan och bra-att-ha-förvarings-lådor. Precis innan utgången kom vi på att vi ville ha en matta till uterummet så det blev en sån oxå. Mest för att skydda golvet vi har märkt att det blir repor när vi drar stolarna fram och tillbaks - men det blev himla mysigt oxå.  Lite mer ombonad känsla därute nu. Kanske inte jättesmart med vitt därute och med en baby påväg.. Men det är roligare att inte alltid vara så praktisk!

Trött som jag är sen midsommar och gårdagens firande av svärmor somnade jag en stund i eftermiddags.. Hela 2 timmar.. Så det var nog välbehövligt!!

Nu blir det fotboll igen ;-)