lördag 5 maj 2012

Städdag

Lagom rosig om kinderna och Lite svettig men ändå iskall... Städdag i byn idag. Vi har rensat plattorna och klippt häcken utanför - och hunnit med lite fika... Nu smet vi in. Martin ska på fotboll så jag gick oxå in. Svinkallt ju!
fredag 4 maj 2012

Dålig film!

Blä fy vad dålig denna var. Långsam, dålig handling och seeeeeg.

Mina läsare

Coolt, fortfarande massa läsare från Ryssland. VEM bor där och skulle vara intresserad av min blogg? Vänligen lämna en kommentar!!

Emma, har du lämnat mig? Inga läsare från varken Israel eller Schweiz... eller var är du nu?? ;)

Vagnproblem!

Åh vilka problem. Vilken typ av vagn ska vi ha, ny eller begagnad, fasta hjul eller swirvel, duovagn eller separata sitt- & liggdelar... Typ av shassi? Typ av hjul? Hjälp! Till detta hör oxå att när vi provade systers vagn så gick den inte in i kofferten på vår bil - så vi måste ha en med lägre schassi (ihopfälld alltså..).

Brio Happy verkar bra. Lagom stor, lagom tung, och låg. Får nog åka och testköra och testpacka in den i bilen. Tror det blir fasta hjul eftersom jag går mycket på grusvägar och eftersom bebis kommer till hösten/vintern. Men ännu inget bestämt...

Färg är oxå svårt. Jag har fastnat för Petrol, för den tycker jag funkar både på sommar & vinter, den är inte bara tråkigt vit eller svart, men heller inte för grillig. Och jag tycker att den funkar både till Tjej och Kille. Men vad tycker ni? Är den för pojkig? Får jag välja blir det denna, med 4 fasta luftfria hjul.. men vi får fundera lite till tror jag innan vi bestämmer oss!

Hos barnmorskan

Var hos BM igår och tog ytterligare blodprov. Pga mitt låga TSH-värde (som jag äter levaxin för) måste jag kolla var fjärde vecka nu under graviditeten. Jag fick då oxå lyssna på hjärtljudet av lille bebisen - åh vad mysigt!

Fick igår oxå ett riktigt intyg på att jag är gravid som ska skickas till försäkringskassan. Pust - tur haade ju lätt kunnat missa att jag är gravid annars... Hehe. Ärligt? Hur gammalmodigt? Borde inte BM kunna trycka på en knapp i systemet någonstans och skicka det med automatik?


torsdag 3 maj 2012

Venedig!

Ja, som ni nog gissade var vi bortresta i helgen, fredag-tisdag i underbara Venedig. Vår bröllopsresa! :)
Några underbara dagar med gott väder, soligt och fint. Precis vad vi behövde. Lite skabbigt hotell dock, men det kan vi leva med!

Ska inte tråka ut er med massa tjat, men visar gärna lite bilder. Dag 1 = strosade runt i Venedig och åkte mycket båt. Dag 2 = hyrde bil och körde upp i Dolomiterna. Dag 3 = mer strosande i Venedig och sedan en båttur till stranden på Lido. Fredagen och tisdagen blev hela resedagar, så där hände det inte så mycket..onsdag 2 maj 2012

Flicka Persson!

Vill bara passa på att gratulera våra vänner Mia & Anders till deras nya lilla underverk som kom till världen igår! Gud så mysigt med ännu en liten bebis i "gänget" att få sniffa lite på :)


tisdag 1 maj 2012

Glossybox.se


Hurra! Min första glossybox har kommit och jag är inte besviken. Som lovat innehåller den 5 produkter att testa. Den här gången:

- BB miracle skin perfector cream från Garnier

- volume powder från Kolorit

- Fusion Mascara false lash effect från MaxFactor

- Reve de Miel hand and nail creme från Nuxe

-  Beige nagellack från Nails Inc.

Hela boxen som vanligt för 139 kr/mån. Som julafton :-)

Testa själv på glossybox.se!

Published with Blogger-droid v2.0.4