lördag 18 december 2010

Julklapparna är inslagna!

Så många det blev. Jaag som skulle dra ner på det i år!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Härligt väder.

Idag är det 3 minus och stooooora flingorc. Underbart väder för en promenad och test abv mina nya skor. Varm om fötterna och rosig om kinderna är resultatet ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 17 december 2010

torsdag 16 december 2010

På väg hem igen...

Väglaget är skit. Snö och is och vi kör i 40 km/h... Känns som det kan ta ett tag hem. Är i Malmö nu...
Published with Blogger-droid v1.6.5

hjälp!

Ja hjälp nu har det hänt! Jag var ute och skulle hämta tidningen INNAN den hade kommit. Tidningsbudet bar 3 lådor bort och morsade god morgon till mig precis. Jösses... Jag borde inte vara uppe nu ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag 15 december 2010

På julmys hos Liberas!

Igår hade vi en liten gathering i Halmstad med brudarna. Minijulbord och julklappslek. Mysigt att träffa tjejerna men det blir allt lite stökigt när det är flera barn med. Tar liksom fokus från kvalitetstiden bland oss vuxna. Missförstå inte - jag gillar barnen men man kan inte få allt samma kväll. Ibland är det roligt att prioritera tjejsnack oxå.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Köpenhamn (min kollega kör, inte jag) har suttit i möte hela dagen och det blir samma tur imorgon. Phew. Jobbigt men intressant.

Nu blir det ett besök på Maxi och sen ska vi klä granen ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 13 december 2010

Tillbaks..

Jag bloggar typ bara från mobilen och eftersom jag glömde laddaren på jobbet i fredags och telefonen laddade ur har det inte bloggats så mycket. Kör en uppdatering av helgen senare i veckan.

Måste visa vad tomten varit och lämnat i vårt uterum idag. Gissar att det är belysning i paketet under granen ;-) tack tack!! Hann inte klä den idag och imorgon ska jag på julmys hos fam Libera men på onsdag blir det av!
Published with Blogger-droid v1.6.5