lördag 22 mars 2014

Sköna lördag


Har hunnit med en löprunda, grötfrukost en tur till lekparken i parken och en cykeltur till centrum. Skönt med vår i luften! Gör mig pigg och energisk! 

Löpturen behövdes efter gårdagens eftermiddagsfika hos Nina och Novalie med hallonkaka jag inte kunde motstå och middag hos svärmor med vin till maten och sockerkaka till kaffet... Sådär slarvig har jag inte varit sedan i julas. Grrrr. Nåja, straffet kom direkt då löprundan var riktigt slitsam idag. 


Ikväll (eftermiddag) ska vi till fam Persson i viken, det var på tiden. Inte sett dem sedan nyår ju!

torsdag 20 mars 2014

Gött!

Nu ska här bloggas igen! Föräldraledigheten är över och mitt liv består inte längre enbart av bebismys, öppna förskolan och blöjbyten. Känns lite som att jag fått mitt liv tillbaks!

Har oxå fått en träningslust som heter duga och är sjukt taggad att äta god nyttig mat. 5 jan bestämde jag mig för att ändra mitt beteende. Nyttigare mat - framförallt medvetenheten om vad jag stoppar i mig, och träning 1-2 ggr/vecka har hittills resulterat i dryga 5 kg ner på vågen. Kläderna börjar kännas stora, folk börjar kommentera. Kul! Det gör mig ännu mer taggad! Så hör och häpna, bloggen kommer nu att fokusera på min hälsa! Men blir givetvis mycket Nils oxå, han är ju en stor del av mitt liv nu! 

Idag blev det innebandy. 20-21.30 i Våxtorp. 7 pers var vi bara, och spel 3-4. Lite svettigt med en mindre i laget men skitkul!!!

Test