lördag 18 augusti 2012

fredag 17 augusti 2012

Tjejkväll i city

Har haft en mysig kväll med Lizette inne i Halmstad. Mat på Trottobar, en promenad i stan och sen ett stopp på Espessohouse för en stor latte. skönt med lite tjejsnack och grymt härligt med helg redan!
torsdag 16 augusti 2012

Fixardag

Idag har jag känt mig ganska pigg - och det har inte stramat så förbenat i huden.. Så det har blivit en massa småfix här hemma. Tagit hand om tvätt - plockat iordning alla grejer som jag är expert på att sprida ut omkring mig..
Jag har oxå oljat in våra trösklar (andra strykningen) - vilket behövdes. Det har nog aldrig gjorts sedan huset byggdes!

Sjukt att det redan är torsdag det betyder att jag redan jobbat mer än en vecka och att det snart är helg igen! Och bara 11 dagar kvar för mig totalt innan jag går hem...

Och vet ni? Om exakt en månad idag - 16 sept är vår bebis beräknad att kika ut! Hur coolt är inte det???

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 15 augusti 2012

Underbara sommar!

Efter jobbet och kvällsmaten idag tog vi oss en tur ner till Mellbystrand - via glasskiosken ;).
Vindstilla, strålande sol och säkert 25 grader. Underbart! Men man känner att det är sensommar på något sätt. Ligger i luften.
Måste bara visa en bild på våra sjukt stora tomatplantor! Gilla ;)
(men strunt i hur galen jag ser ut...)

tisdag 14 augusti 2012

Frågefeud

Har fastnat för frågefeud. Utmana mig vettja - heter AnnelieMalmström där ;)
Spelar mest mot Martin men utan större framgång...- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 13 augusti 2012

Filmtime!

Ja..blir några filmer hemma hos Malmströms nuförtiden. Jag orkar inte hitta på så mycket och så är vi ju ändå med i lovefilm med 4 filmer i månaden att utnyttja. Idag såg vi "the other guys" från 2010 som jag helt missat innan. Superrolig!!
Idag kändes det helt ok att jobba. Inte lika ont i ryggen. Men hade varit kul om jag fick sova lite bättre...'jobbet är dock skitskoj! Känns som jag kommer att sakna det i höst :( men förhoppningsvis har jag det ännu bättre här hemma med vår lille knodd!! Som jag längtar efter h*n nu!!

söndag 12 augusti 2012

På stranden!

Det är inte strålande sol och inte jättehett. Men bikinivarmt och skönt i sanden ;) man får ju passa på! Älskar att bara vara här med en bra bok i handen - eller som nu - i örat. Lyssnar på Zlatans bok och den är skitbra!


Igår blev det en spontanmiddag efter dopet. Spicy i Mellbystrand tillsammans med Fredrik och Anna. En fantastisk härlig kväll i strålande sol! Härligt!

Idag laddar jag för OS-final! Helt otroligt! Inte ens kvalificerade för VM och så helt plötsligt i OS-final!!!