fredag 5 november 2010

Nu så!

FREDAGSMYS! Popcorn, levande ljus, rött vin och Idol :-)
Published with Blogger-droid v1.6.4

Kärlekstema!


Fredagkväll och jag vet exakt vad jag ska göra. Det blir popcorn i ena handen och ett glas rödvin i den andra - framför TV:n. Det är kärlekstema i Idol ikväll, smörigt och härligt =)

Ska nog passa på att pyssla lite oxå. Har 2 st kort att göra. Ett till en kollega som nyss fått barn, och ett annat till en kollega som firar 25 år på jobbet (om det nu är något att fira alltså.. ).

Martin är på Hockey. Han hade biljett till mig oxå, en kompis som ångrade sig - men jag kände för att bara vara hemma ikväll. Är ju fortfarande lite förkyld oxå och då lockar inte stöket och kylan i ishallen!

Imorgon blir det en tur till Halmstad är det tänkt, för att kolla lite på bilar. Några tips på bra bil till mig? vill helst ha den här, men den blir nog för dyr :Kalle-Gurra

Stackars stackars vår gamle kung. Nu har han hamnat i blåsväder för en bok om hans påstådda affärer med andra kvinnor. Hallå? Hur kan detta vara en nyhet? Rykten har väl gått om detta sedan tidigt 80-tal? Hur kan boken få så mycket uppmärksamhet? Låt gubben va. Han har ju levt ett helt hela sitt vuxna liv som kung för sjutton, utan något privatliv alls att prata om. So what? Detta är hans privata problem, inget som behöver ösas ut i media. Sen fine, han är vår stadschef och borde kanske veta bättre? Men hallå - ALLA ANDRA människor kan faktiskt säga upp sig. Den här stackarn är ju född att ärva sin titel, det finns inga krav på att han ska vara smart och förnuftig för att få sin titel. Då blir det såhär.


magic buttons

Äntligen höj- och sänkbart skrivbord på jobbet ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.4

Snörvel snörvel

GAAAAH. Är fortfarande förkyld och det gör mig tokig. Igår när jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Ändå lyckades jag samla kraft och (med hjälp av älsklingen) städa hela huset. Kl åtta däckade jag i soffan...
Sjukt nog så sover jag grymt gott nu. Brukar vara tvärt om när man är sjuk. Perfekt! Och eftersom jag somnar så tidigt vaknar jag innan klockan ringer - helt utsövd ;-)

Nu är det redan fredag igen. Var sjutton blir dagarna av??
Published with Blogger-droid v1.6.4

torsdag 4 november 2010

Då försöker vi igen...

Har levt ett dygn i dvala känns det som. Möte i DK hela dagen igår och jag satt i en egen bubbla och feberfrossade och snörvlade. Körde hem på eftermiddagen och däckade i soffan. Vid nio igår förflyttade jag mig till sovrummet och däckade direkt. Jösses vad seg jag var. Vaknade lite efter fem idag och känner mig ganska utvilad faktiskt. Så nu är jag på plats på jobbet. Har inga möten inplanerade idag så jag kan stänga in mig på mitt kontor med ett kopp te hela dagen! Håll nu tummarna för att jag blir frisk snart!
Published with Blogger-droid v1.6.4

tisdag 2 november 2010

Förkyld =(

Sitter på ett hotellrum i Köpenhamn och tycker synd om mig själv. Trodde att jag skulle kört hem idag efter mitt möte, men tog in på hotell istället. Skönast så. Vi var klara kl 17.30 och jag ska vara här igen redan kl 08.00 imorgon, lägg till på det att det tar 2 timmar enkel väg att köra... Kände på förmiddagen idag att jag börjar på att bli förkyld - och nu så är näsan mer som en kran. Fasen. Jag har inget nässpray eller alvedon med mig, så dagen imorgon kan bli lååång. Hoppas det går över av lite vila inatt.

Väntar på att Lasse, min danska kollega ska ringa mig. Vi ska ta oss ut till någon restaurang och äta lite har vi tänkt. Milos från Tjeckien ska oxå med så det är hans flight vi väntar på. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under täcket och sova, men mat måste jag ju ha. Och halva anledningen att jag är här är ju faktiskt att vara lite social. Hoppas det blir en snabb middag bara...

Danmark

Here we go again... På väg till Danmark nu och vår lokal i Hvidovre. Ska dit imorgon igen så ev blir det Scandic ikväll...
Published with Blogger-droid v1.6.4

måndag 1 november 2010

Svar på kommentarfrågor...

Susanne - ja, det är vårt kök på bilden. Du är välkommen förbi och kolla in hela huset när du är i Sverige nästa gång =)

Emma - Zumban var sjukt kul tyckte jag. Dock lite väl många vridningar i knän för min smak.. men jag ska absolut testa det igen!

Bild från Kräftskivan

Fick den här bilden från Mia på mail idag. Det är på mig och Martin från kräftskivan i Viken tidigare i år. Jag tycker själv vi ser väldigt lyckliga och glada ut, vad tycker ni?? =)

Tack Mia!

Varde ljus!

Tänk vad lite ljus på morgonen gör skillnad. Pigg och glad idag - Äntligen :-)

Dags för vardag igen. Jobb till fyra, träning 5-6 och sen en makeover av nedervåningen står på schemat!
Published with Blogger-droid v1.6.3

söndag 31 oktober 2010

Helg i Hjo

Oj så snabbt en helg går. Nu sitter vi i bilen påväg hem igen.
Igår var det barndop på eftermiddagen med erterföljande kalas hemma hos syrran. Idag firade vi Alva, Stefans mammas 75-årsdag med lunch på Stampens kvarn. Det är ungefär vad man hinner på ett dygn i Hjo ;-)

Nu håller vi tummarna för HIF! Snar SM guld hoppas vi. Tyvärr kan det innebära att HBK ramlar ner.. Men vinner inte HIF vinner Malmö och det vore ju katastrof!

Jag får uppdatera med bilder från helgen vid tillfälle!
Published with Blogger-droid v1.6.3