lördag 8 september 2012

Kompisen fångad...

Och den var ännu större... Blä! Hur många kan de vara??- Posted using BlogPress from my iPhone

Lördagsmys

Nu blir det pizza och mousserande rose! Ungefär vad vi orkar idag. Martin är förkylnings-sjuk och min rygg värker sen gårdagens shopping. Inte många knop gjorda idag men såna dagar behövs oxå ibland!


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 7 september 2012

Imse vimse spindel..

Gaaaaa! Funderar på att stänga alla fönster och dörrar - kolla megainkräktaren! Blä! Tur att jag har en modig man annars hade jag nog fått sova i bilen.. Hur många kompisar tror ni den har?- Posted using BlogPress from my iPhone

Gekås med päronen :)

Inte mycket till vila direkt.. 3 timmar i varuhuset känns i ryggen! Mötte upp mamma och pappa som körde ner över dagen från Hjo - så jag körde mest upp för att träffa dem lite. Shoppade och sen bjöd pappa på lite mat. Mysigt. Men nu är jag helt slut och blir nog kvar här i soffan hela kvällen...


Träffade 2 kollegor från Netto, Anders Nilsson och Jenny Störby - de var där och prisbämförde... Kul att se dem! Kändes som igår så svårt att förstå att det gått 5 1/2 år sen sist...

Måste visa hur rolig magen ser ut nu - sprickfärdig! Och fint inoljad!torsdag 6 september 2012

Detta kan jag nog vänja mig vid!

Efter en härlig promenad runt sjön - latte och prickigkorvmacka, dagens tidning och strålande sol! Mammaledigheten börjar kanon ;)
Minnesnot till mig själv: ha med lite bröd nästa gång!

Första lediga dagen!

Strålande sol och jag mår prima. Ironiskt nog
har jag sovit som en prinsessa och vaknade utan förkylning för första gången på flera veckor...

Var uppe redan halv sju - har tittat på morgon-tv, tvättat 2 maskiner tvätt och tänkte nu ge mig ut på en uppfriskande promenad. Känner av sammandragningar så jag får ta det lite lugnt - sån tur då att jag har hela dagen på mig! :)
- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 5 september 2012

Sista dagen..

...på jobb. Skönt och välbehövligt men samtidigt vemodigt. Känns skumt att jag inte ska dit på ett helt år nu.. Lite ofattbart.
Började ledigheten med en riktigt tråkig kväll där jag helt apatisk däckade i tv soffan utan att se något vettigt.. Fy vad lätt jag blir uttråkad. Måtte bebis komma snart och sysselsätta mig ;)
- Posted using BlogPress from my iPhone

Dagens tunika ;)

Dubbelhakan bjuder jag på ;)Känns helt ok att det är sista dagen på jobbet idag. Sista morgonen att gå upp och sista sitta-på-rumpan-hela-dagen ;) från och med imorgon ska jag vila mig i form för förlossning!

tisdag 4 september 2012

Dagens kompisbebis!

Grattis Josse till lilltjejen!- Posted using BlogPress from my iPhone

Dagens överraskning!

Svärfar som lagt plattor/sten i vår trädgård. Himla tjusigt - och himla snällt av honom! Blev en riktigt fin inramning av trädgården!Tack Sven-Olof!!!

Dagens outfit

Hej då byxor. Nu ger jag upp och kör tights och tunika resten av graviditeten. ;)Lite sovmorgon idag. Ska till MVC på amningsinfo. Spännande?


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 3 september 2012

Dagens dubbel ;)

Dagens skörd av tomater:
Och dagens kvällsoutfit:...ät så sjukt varm hela tiden så jag slänger kläderna och hoppar i shorts och linne direkt jag kommer hem!

Har varit tungt att jobba idag igen. Skulle ju gått hem i fredags men lovade att komma in 3 dagar till. Får se om det blir hel- eller halvdagar. Beror på hur jag mår. Imorgon ska jag på amningsinfo på morgonen så jag är på jobb tidigast vid tio gissar jag.

Just det - bebisen var ju lite lugn häromdagen. Jag är inte orolig längre. Nu bökar den igen som aldrig förr! Mysigt och obehagligt på samma gång <3

söndag 2 september 2012

tupperware och fix

Var uppe tidigt idag och fick ett ryck och rensade alla rabatter i trädgården. Kämpigt med magen ivägen, men fint blev det!

Klockan ett kom Ellinor med sina fina barn och mötte upp mig. Först ett besök i skoaffären och sen var vi på utförsäljning av Tupperwaresaker hemma hos en tjej i Laholm. Lite dyrt för att vara utförsäljning, men jag fick ändå shoppat lite småburkar ;)


sen blev det fika på vår Altan i solen :)

Glossybox augusti
Har ju glömt att presentera augustis glossybox. Riktigt bra med flera "fullsize" produkter!

1. facefinity all day flawless 3 in 1 foundation - som lanseras i Sverige i slutet av sept.2. Viviere volume fiber & boosting spray3. Jelly Pong Pong lip frosting4. Weleda body lotion5. Glossybox lipstickVardagslyx! ;)