lördag 17 mars 2012

After work

Orkade inte laga mat igår - så vi drog istället på After Work på Spicy i Mellbystrand mannen och jag :-)

Idag har vi varit på shoppingtur i Halmstad. Och nu är det hockey för hela slanten. Martin i Arenan och jag på Nyponvägen :-)måndag 12 mars 2012

Snyggt Rögle!

Vinst behövdes och mer målskillnad mot Malmö.. Såg inte bra ut när Malmö ledde med 3-0 så då passade Rögle på att vinna med 7-0!  GÖTT!!

Själv såg jag inte matchen utan har varit hos Mona O hela kvällen och myst. Algot 2 år var iväg med pappa men Albin 7 mån var redo för lite lek ;-) och Musse för lite mys :-)Hockey - kom igen Rögle!

Idag avgörs Rögles framtid. Sista matchen för säsongen eller spel i kvalserien?? Tyvärr kommer jag själv inte se på matchen, men underbara M är där och hejar för mig med. Här är en bild från senast vi var på hockey- det är så mysigt att gå bara vi två :)

Heja Rögle!

Livet har sina goda stunder.

Som vårens första solstrålar som möter nästippen. Tänk vilken nytta en vårlunchpromenad gör för själen!

Gick till ICA för att köpa en bukett tulpaner till Mona som bjuder på kvällsmat idag :-)
Söta Elsa!

Måste posta en bild på söta Elsa Persson. Hon ska snart bli storasyster och säger att det är en liten kille i mammas mage - hade ju varit varmt välkommet med tanke på alla tjejer i gänget - men vad som är såklart välkommet!

Tack för en trevlig eftermiddag i Viken Perssons!söndag 11 mars 2012

Sköna helg!

Har haft (och har) en skön helg. After work med några från jobbet i frdedags och melodifestivalmys igår.

Idag har det varit jättefint väder och vi har varit i Mellbystrand och gått tipspromenaden på hökafältet. Nu sitter vi i bilen påväg till Viken för att hälsa på Mia, Anders och Elsa.