lördag 11 augusti 2012

Sur på Telenor

...har precis skaffat ny telefon
och förlängt mitt abonnemang på 24 mån med 16 megabit per sekund. Men hemma hos oss verkar det inte fungera.. Eller jo, helt felfritt fösta veckan och sen skit... Eller vad sägs:


Enligt deras kundservice har de inga driftstörningar.. Men hur sjutton kunde det funka första veckan då?? Irriterande.. Igår gick det inte ens att ringa - det är väl ändå det primära eller??

Mot Viken och ALMAs dop

Ja, idag var det dags för lilla Alma Perssons dop! Ska bli mysigt :) trevligt att träffa lite folk och gott med fika ;) det där kyrkliga, själva dopet, är jag inte mycket för...

Gjorde ett kort igår, blev inte jätte nöjd, men klart roligare än att köpa ett.


(sorry.. Fattar inte hur jag vänder bilden...)

torsdag 9 augusti 2012

Trött och gråtfärdig..

... Fy vad jobbigt att vara på jobbet. Jag är trött, ryggen och svanken värker och bebis har rört sig hela dagen - verkar inte gilla när jag sitter framför datorn.. Dessutom svider det på magen och min skräck för bristningar smyger sig på.. Har smort med handkräm säkert 6 gånger idag..

Desto roligare att komma hem och hitta den fina vaggan här! Släktarv från Martins mammas familj som hängt med sedan Karl-Johan hade den för typ 45 år sedan! Kul! Birgitta har dessutom hjälpt mig att sy spjälskydd och jag har sytt lakan och virkat filten. Så fint!! Bebis får gärna komma tidigare om h*n vill. Jag är redo nu!

onsdag 8 augusti 2012

Sista semesterdagen...

..startade med besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut. Hjärtslag på 130 och exakt på kurvan! Men jobbigt att jag tangerar 10 kg plusvikt. Sist hade jag gått upp ett halvt kg på tre veckor denna gången nästan två... Hoppas inte det ökar i samma takt..

Ikväll har vi firat vår underbara semester med middag på Strandpensionatet i Skummeslöv. God mat som alltid!Ikväll blir det tidig sänggång (typ nu). Ska bara läsa några sidor först! Sen ringer klockan 5.30 zzzzzz

tisdag 7 augusti 2012

Lite sämre väder idag...

...så en perfekt dag att fylla frysen. Stack till Maxi och storhandlade och har sedan stekt biffar på ett kg nötfärs. Perfekt att ha i frysen när man inte riktigt orkar eller hinner laga mat! Och gott framförallt.Nu har jag en annan gryta på spisen med oätliga grejer ;)
Jippie!
Här ska bussas hårvårdsprodukter!

Sommarkväll i Skummeslöv

Tack familjen Karlsson för en härlig kväll i vackra skummeslövsstrand.

Bella:
Annie:
God mat och gott sällskap - härligt :) Ante och Frida och deras lilla Selma var oxå där, alltid lika mysigt att få träffa dem oxå.
Gott med nygrillad nyfångad makrill:
Vackra Monica i den vackra solnedgången:

måndag 6 augusti 2012

Blir nog inte stranden idag...
Blev dessutom väckt kl fem imorse av en Jordbävning som visade sig vara hela 4.4 på richterslalan. Hur coolt är inte det? Skakade massor och dånade - kändes som ett tåg körde precis förbi mig.

söndag 5 augusti 2012

Trädgård

Nu händer det grejer i trädgården! Kul!


Druvorna:


Paprikan:


Rosen som blommar med en knopp om året:


Pepparn:


Tomaterna:Vid stranden..

Idag vart det för kallt att ligga på stranden men en tur för fika vid lillstugan blev perfekt.


Svärföräldrarna var visst oxå där! Trevligt!


Dock kom det en regnskur så kaffet fick vi dricka inne i stugan vilket ju är helt ok. Mysigt ju ;)

Magbilder

Det är ju väldigt populärt att gå till studio och fota magen. Jag har inte riktigt känt mig bekväm med det, men känner ändå att jag vill ha några fina bilder. Så vi bad istället Petra om hjälp med fotograferingen (hon har en bra kamera...) och så fixade jag till bilderna lite i något program jag har. Vips så har vi oxå några fina magbilder. Kul :) sen får vi se vad jag gör med dem. Blir nog inte mycket mer än att spara ner dem för framtiden - eller en Layout i bebisens album kanske. Och så bjuder jag på några här såklart :)