lördag 26 maj 2012

Ljuva sommar!

Mannen grillar - jag sitter och tittar på och dricker Rose precis som det ska vara alltså (förutom att vinet är alkoholfritt då...).

Jag älskar sommaren!!


Äntligen!

Ja efter mycket velande, funderande och kikande på begagnade vagnar slog jag till idag och beställde en ny. Känns bra! Emmaljunga city cross med tyg Jeans-black:

Blev oxå åkpåse och skötväska i samma tyg. Hoppas det blir bra. Så himla svårt ju...

onsdag 23 maj 2012

Lördagen i bilder!

I lördags var vi hos familjen Persson i Viken. Åt god mat och såg champions league finalen. Viktigast - vi fick träffa deras lilla bebisflicka - sååå söt. Och oj vad jag själv längtar nu!

Var på GeKås i fredags och shoppade lite. Får visa lite bilder snart. ;-)
Åh underbara försommar!

Har haft en ljuvlig kväll vid lillstugan och havet. Vindstilla och varmt och inga mygg! Vi köpte med oss mat och magnum, hämtade upp svärföräldrarna och körde ut till Mellbystrand. Härligt. Här skulle man vilja stanna tiden lite :-)


När vi kom hem planterade jag lite. Köpte tomat, paprika och peppar idag. Hoppas det bär frukt! Jag har kanske inte de grönaste av fingrar - men jag tycker det är roligt med sommarväxter som är ätbara ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Bloggovilja..

Nä, jag tänker inte sitta inne och blogga idag heller...  Lördag kanske... :)
Njuter hellre av vädret ute den korta stund på kvällen då jag är ledig. Igår blev det jobb lääänge. Och nu sitter jag kvar oxå, men snart kör jag hem och då ska jag ut i sooolen!!


tisdag 22 maj 2012

ojojoj

Vilken värme! Orkar ju ingentig nu :)

Bebis sparkar som aldrig förr, och kolla vad h*n kryper framåt fort:


:)

söndag 20 maj 2012

helgens pyssel

Det blev garn över från filten och därmed en pippi-tröja till bebis :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4