lördag 11 september 2010

Väla

Sitter i bilen påväg hem från Väla. Det blev två koftor på HM. En likadan som jag köpte förra helgen fast nu brun - valde mellan brun och svart sist... Kistar den bara 199 kr kan jag nog unna mig båda ;-). Den andra var en stickad randig oversize.

Har oxå varit på jobbet idag och mött upp en gammal pluggkompis från högskoletiden. Han målar sjukt fina tavlor. Och eftersom jag är med i konstklubben så har jag fixat att han får ha en hägning på jobbet. jag återkommer med bilder snart!

skulle gått på fotboll hade vi tänkt. HIF-Gefle. men det regnade när vi kom till Helsingborg så det fick bli Väla istället. Mysigt att hänga med älsklingen en hel dag ;-)
Published with Blogger-droid v1.5.9

torsdag 9 september 2010

Dagens...

Blomkål med parmesan och citronbakad lax. Till detta sallad med saltgurka. mums :-)
Published with Blogger-droid v1.5.8

Mer post

I rättvisans namn visar jag oxå det här fina kortet som kom häromdagen oxå :-)
Published with Blogger-droid v1.5.8

BFF!

Älskar min Linda. Titta vad som låg i lådan idag ;-)
Published with Blogger-droid v1.5.8

Annelie trötter

jag dör snart känns det som. Är så himla trött. Igär var jag trött så jag mådde dåligt. Körde hem lite tidigare från jobbet och somnade i en badenbaden i uterummet. När Martin kom hem flyttade jag upp till sängen och sov nästan en timma till. Hade Martin inte väckt mig hade jag sovit än. Somnade sen innan tio på kvällen men är ändå dödstrött nu idag. Vad ska man göra?? Jag har kanske en förkyldning på gång??
Sitter nu på jobbet och känner att det kommer att bli en låååång dag. Tur att jag har en massage bokad kl 14. Då kanske hon sätter lite fart på mig! Annars får jag nog köpa lite energidryck och hälla i mig.
Published with Blogger-droid v1.5.8

onsdag 8 september 2010

Party!

ja ser man på. Ännu ett Tupperwareparty och jag handlade massor igen... en vispskål och en micro-kanna som man kan koka grönsaker i micron i - kan det funka ;-)
Published with Blogger-droid v1.5.8

tisdag 7 september 2010

Och såhär fin soluppgång har vi i Halland.

Det är en fröjd att köra till jobbet om mornarna nu. Så sjukt vackert! Synd att det bara håller i 2-3 veckor till innan det blir bäcksvart!
Published with Blogger-droid v1.5.8

måndag 6 september 2010

Magdans

Idag har Monica och jag varit och testat på magdans. Det var ett prova-på-tillfälle i Skälderviken inför en kurs som börjar i Östra Karup nästa vecka. Dock var kursledaren så usel att vi inte kommer att fortsätta. Dansen i sig kan nog vara ganska kul men om inte läraren håller takten blir jag liiiite irriterad... Får bli ett pass extra på Friskis istället varje vecka.

Har fortfarande asont i mina benhinnor vilket stör mig till max. ska vila en hel vecka till och hoppas det går över. vill springa nuuu!
Published with Blogger-droid v1.5.8

vackert

solnedgång i Mellbystrand. vackert!
Published with Blogger-droid v1.5.8