lördag 24 november 2012

Lördagshäng med bästa Lizette!

När mannen är på grabb-resa får mamma och Nils roa sig själva. Lunch-date och kaffe på det med Lizette och sen en promenad i duggregn. Nu ska vi hänga och mysa resten av kvällen. Blir nog i säng tidigt oxå med tanke på nattens "vill inte sova" mellan 4.30 och 7.... Inte konstigt att han däckade i soffan hela förmiddagen!!Måste oxå visa skallran som Nils fick i veckan när vi var hos Mona, Algot och Albin i onsdags. Nya favoriten!!
fredag 23 november 2012

Martin hemma på lunch!

... Inser att jag inte är den som får första pussen längre...- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 22 november 2012

Testar nya stolen!

Köpte en begagnad Bumbo igår. Nils testade den nu och verkade gilla den, men nacken var lite väl instabil så vi får vänta några veckor till innan vi använder den.
Inatt sov Nils 20.30-03.00! Anledningen att han vaknade - jag väckte honom!! Han vaknade till vid två så jag flög upp och gjorde ersättning men han somnade igen. Jag satte mig och pumpade, väntade, surfade, försökte somna men då pep han till igen så jag tog upp honom. Dumt för sen hade han så ont i magen att han låg vaken till kl sex.. Nåja en hel natts sömn känns nära!

tisdag 20 november 2012

Julkort?

Haha - försökte ta julbilder men Nils var INTE samarbetsvillig!- Posted using BlogPress from my iPhone

Fel håll?

Satte Nils i fel håll (mot vad han är van vid) och wow - en helt ny värld uppenbarade sig för Nils :)Och måste visa - Nils i mössan han fick av Viktoria (Astons mamma) så söt
söndag 18 november 2012

Dop!

Igår var det dags för dop för vår Nils Edvin Olof Malmström <3 p="p">Han valde att ha en skitdag och sov inte på hela förmiddagen. När det väl var dags för dop var han jättetrött och skrek, somnade i min famn lagom tills prästen skulle lyfta upp och döpa honom varpå han gallskrek igen.. stackarn. sen skrek och skrek han hela eftermiddagen så gästerna som kommit för att fira honom fick inte se honom alls.. :(

idag mår han bra, men har sovit nästan hela dagen... skumt. Det är magen som spökar. VI har ju gått över till mjölkfritt, funkade jättebra i några dagar men blev sen hemskt för lilleman. Så idag har vi kört 50/50, HOPPAS vi gör rätt... och att han inte får ännu mer ont!

Här är vi i kyrkan, Petra (martins syster & fadder), Joel (syrrans son och fadder) Martin, NIls och  jag! Shit vad kort jag är...Prästen lyfter Nils, som gallskriker!


Några av kakorna Birgitta bakat, och servetterna vi vek:Bordsdekorationerna och dopljuset:

Tårtan:


Presenterna:

Saknas en sångbok från Petra, hon ville skriva i den först :)

Detta fick vi från kyrkan!