lördag 17 januari 2015

04.50!

Lille herrn i huset väckte mig okristligt tidigt idag. När ska han börja sova hela långa nätter?! Blev avlöst vid sju och fick sova till nio, men gillar inte riktigt att somna om, blir sååå seg då.

Har inte gjort något vettigt idag. Blev en tur till havet för en promenad vid havet, men blåsten gjorde att vi vände hem snabbt igen. Men Nils ville bada! Haha


Magbild från dagen. Hoppas det är sista nu!

fredag 16 januari 2015

I väntans tider alltså..

Jösses vad jag är dålig på att vänta. Hatar ovissheten om när det ska sätta igång. Och jag gillar inte heller att vara fast i denna tjockiskropp som bara är tung och värker. Men den som väntar på något gott...

Kan iallafall hinna rensa lite hemma. Gå igenom gömmorna och slänga massa saker - sicken befrielse!

Och se vad jag hittade idag! Knoppar på min Orkide! Wow! Trodde jag aldrig jag skulle lyckas med!

torsdag 15 januari 2015

Nu är jag en "15-timmars morsa"

Ja, nu har jag slutat jobba. Hem och vila upp mig inför förlossning var det tänkt. Men oj, det blir nästan lite stressigt ju!
Nils går på dagis 15h/v, vilket i verkligheten är 8.30-12.15, 4 dagar i veckan. Så nu är jag en sån där femtontimmarsmamma.. Det känns konstigt. Udda tider att vara där och hämta och lämna liksom. Och väl där Trängs man med alla andra föräldralediga mammor med dubbelvagnar med bebisar i, och de arbetslösa typerna. Det är riktigt många barn som bara går 15 timmar/v märker man nu!

Nils tycker oxå det är konstigt att jag lämnar, det brukar pappa göra informerar han om. Att han inte får frukost där längre och att inte farmor hämtar. Men han verkar tycka om att få vara hemma mer. Idag skulle han "hem å mysa med mamma" sa han till fröknarna. Söting :)

Nu sover han gott i vagnen. Jag ska själv passa på att vila lite tror jag!
I em blir det bankbesök. Vi ska skriva byggkreditiv med vår bank inför vårt stundande husbygge! Mycket spännande!