lördag 19 maj 2012

dagen luch!

Lunch idag blir en favorit från Italien. Stekt bacon med zuccini och massor av sparris, hyvlad parmesan och till det pasta. Mums.


Published with Blogger-droid v2.0.4

torsdag 17 maj 2012

Buzzar Vanish!

Är ju buzzador och testar just nu Vanish.

Som Buzzador får man möjlighet att testa produkter, samt låta sina vänner testa. Den här gången är det som sagt Vanish och jag fick ett helt paket med produkter på posten. Jag har testat nästan alla och måste säga att jag är överraskad över hur bra de är! Hade en vit tröja med en brun fläck på som jag tvättat säkert 10 gånger utan att få bort fläcken. Tog lite vanish-spray, tvättade och vips var den borta. Härligt!

Såhär glad blev Mia över en påse att testa! ;-)

Vanish Oxi Action Pulver
Lämplig för alla färger och temperaturer. Använd direkt i maskinen, eller förbehandla innan tvätt.
 • Parfymfri.
 • Svanenmärkt.
 • Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

Vanish Crystal White Pulver
Gör vita kläder vita igen. Använd direkt i maskinen, eller förbehandla innan tvätt.
 • Parfymfri.
 • Svanenmärkt.
 • Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

Vanish Extra Hygiene Pulver
Tar bort 99,9% bakterier. Använd direkt i maskinen, eller förbehandla innan tvätt.
 • Parfymfri.
 • Svanenmärkt.
 • Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

Vanish Oxi Action Gel
Lämplig för alla färger och temperaturer. Använd direkt i maskinen,
eller förbehandla innan tvätt. Fungerar även på ull och silke!

 • Svanenmärkt


Vanish Crystal White Gel
Gör vita kläder vita igen. Använd direkt i maskinen, eller förbehandla innan tvätt. Svanenmärkt. Fungerar även på ull och silke!

Vanish Förbehandlarspray
Lämplig för alla färger. Förbehandla direkt på fläcken innan maskintvätt.
 • Parfymfri.
 • Svanenmärkt.


Vanish Soffa & Matta spray
Avlägsnar fläckar på möbler, bilsäten och mattor. Neutraliserar lukt.

 • Svanenmärkt.

Skönt med klämdag!

Har haft en skön ledig dag. Sov lääänge och städade sedan hela ovanvåningen - det behövdes!! På eftermiddagen fick jag besök av Mia, Sara och lilla bebis-Jonatan. *Mys*

Igår efter jobb mötte jag upp Lizette i Halmstad för lite AW på Bullen. Men det var kallt så kaffet blev på Espresso house!

Har oxå hunnit med att plantera lite i mina krukor ute samt se sverige åka ut hockey VM..

Imorgon blir det jobb igen. Fast bara halvdag :-)

Första bodyn inhandlad!

..första nya. Jag har ju köpt lite begagnat innan. Denna har dock jag inte köpt som ni kanske förstår utan herrn i familjen :-) åh myyys.

Är lite orolig för jag har inte kännt av forsterrörelser på över ett dygn nu. Är det normalt? Jobbigt att inte veta..


onsdag 16 maj 2012

Bola

"Bolan är ett vackert gravidsmycke. som avger ett svagt ljud och från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet av bolan och blir lugn av det."

Kunde inte låta bli, vem vill inte det bästa för sitt barn? ;)
Hittade ett på tradera för 62 kr, värt att prova! Någon som har erfarenhet?Nu bär det av till Halmstad för lite AW med Lizette! Kan bli kallt på en uteservering, men får väl hoppas att det finns filtar och infravärme!

tisdag 15 maj 2012

Färdig!

Har försvunnit i virkvärlden några kvällar nu. Men så är babyfilten äntligen klar. Visst blev den fin!! :-) äntligen ett projekt jag orkat slutföra!


Published with Blogger-droid v2.0.4

EM-låten!

Lyssna här: http://mobil-live.sr.se/ondemand/content/mp4:play/Isidor/Skaraborg/2012/05/33_sr_skaraborg_neverstore_-_vi_mot_varld_sr100907e19_45a7dd4e_a32.m4a/playlist.m3u8Excelkurs

I måndags, och vid 2 ytterligare tillfällen, så går jag nu på excelkurs. Vet inte vilken i ordningen, för det har blivit några under åren. Men man glömmer fort om man inte använder det så mycket, och nu kände jag att det var dags igen. Nu är det"avancerad excel för ekonomer", inte för att jag jobbar med ekonomi  - men ändå mycket prislistor, stora filer med mängder av data att hantera, lite diagram att prestentera osv. Alltid bra att lära sig lite knep oxå.

Mitt bästa knep i excel är F4 knappen för att upprepa senaste handlingen. Exv. om du ska ta bort rader, så markerar du en, tar ta bort. Sen räcker det att ställa sig på en annan rad och trycka F4 - underbart :)

Sen har jag ju mina favoritfunktioner som leta rad och leta upp - men det finns ju så mycket mer att lära! Nu får vi se vad jag lär mig för trix den här gången :)

Massage!

En gång i månaden går jag på nack- och ryggmassage. Vi har det som friskvårdsbidrag här på jobbet. Det kommer hit en massör och så betalar vi en liten slant för en 40-minuters massage. 150 kr - helt överkomligt! Nu har jag lite svårt att ligga på mage, så idag fick det bli en sittande massage, men ändå - så himla lyxigt!!

måndag 14 maj 2012

Grattis Neverstore!

Krävs en Hjokille för en bra EM-låt!
Nu har jag ju inte hört låten än men Neverstore brukar leverera!

söndag 13 maj 2012

En kall men fin söndag!

Ja fy vad kallt det är i skuggan -  men jättevarmt i solen. Hur sjutton klär man sig då för att gå på fotboll?? Familjedag på Olympia med jobbet. Tror vi hade 500 biljetter. HIF-Häcken och HIF vann såklart :-)

Innan idag har jag hunnit gå en promenad och slappat i solen på vår uteplats (alltid lä där). Har oxå virkat lite på babyfilten jag gör. Hoppas den blir fin!

Helgen gick som vanligt supersnabbt. Känns skönt med kortvecka igen! Jag känner att jag är lite tröttare än vanligt.Kalas!

Idag har invigt vår nya grill och firat min underbara man på hans 34-års  36-års dag. Fast några dagar sent alltså :-) grattis älskling!

(fick uppdatera efter påtryckning av svägerskan! 36 ska det stå, inget annat, hehe...)