torsdag 2 februari 2012

Nostalgitripp!

Satt som vanligt och slösurfade och drömde mig bort på Hemnet när jag kom till ett hus i Skottorp som hade minst sagt intressant badrumstapet. Minns så väl denna bruna fina blommiga tapet som vi hade i badrummet hemma under min uppväxt. Hur kunde man sätta in sånt??
Mamma och pappa måste ha gillat den, för den återkommer i blått i tvättstugan oxå :) och där sitter den fortfarande kvar!
Vi går själva i badrumstankar- har väl egentligen gjort det sedan vi flyttade in - men det känns dags att ta tag i det nu. Antingen göra det nu, eller inte göra det alls och flytta till en villa... Men som läget är ska vi nog bo kvar i vårt radhus några år till - det är är ju trots allt ganska ekonomiskt fördelaktigt. Så ett fräscht badrum på nedervåningen hade ju varit toppen. Vi använder ju exv. inte duschen där nere, utan duschar bara uppe i badkaret vilket ju är ganska meckigt. Hade varit enklare med en duschhörna där nere. Men tänk vad snabbt man vänjer sig!
Såhär ser toan ut nere, dags för en uppfräschning eller vad tycker ni?

onsdag 1 februari 2012

Kan jag få tillbaks mitt liv tack?

Ja jösses, funderade på varför jag inte skriver något intressant i min blogg längre? Just det - jag gör ju inget intressant längre.. Har kommit i en dipp-period när jag bara är sååå trött. Jobbar - sover - äter - sover... Vilar dessutom mina benhinnor vilket innebär att jag inte tränar som vanligt - vilket väl gör mig ännu tröttare gissar jag?
Nepp, skärpning ska det bli. Nu börjar det bli ljust på kvällarna, och jag borde hinna med iallfall en liten promenad varje dag efter jobbet. Det kanske är lösningen??
Eftersom jag varit så trött har det blivit mycket TV-tittande, det är farligt.. man fastnar! Ikväll är M på hockey så jag tänkte precis sätta mig och kika på Sveriges Mästerkock - en av de bästa "dokusåporna" som gjorts tycker jag!
Men wordfeud orkar jag med - utmana mig ni som vill! anneliemalmström

Middag på 5 min!

Väldigt icke-LCHF men väldigt gott. Spenatravioli med ostfyllning, parmesan och sallad med dressing. Mums.
Published with Blogger-droid v1.7.4

måndag 30 januari 2012

Bra spridning på läsare?


Kollade lite statistik på bloggen, och det visar sig att jag har läsare i hela världen? Detta är från sista månaden. Qatar och Ryssland? Vem är du som läser min blogg? Spännande!

söndag 29 januari 2012

Härlig vinst idag!

PUMORNA vann!! Jippie!! Låg under med 2-4 i början av andra, vände och vann med 7-5 - gött!

Själv stod jag och sålde snask i kiosken och vilade mina benhinnor.. Tyvärr. Hade gärna spelat :-(
Published with Blogger-droid v1.7.4

Spelkväll!

Nyss hemkommen från Fam Karlsson i Skummeslöv. Hos dem har vi som vanligt fått god mat och trevligt sällskap. Spelade spel hela kvällen. När och Fjärran, Cluedo och Rapparkalja hann vi med. Ingen Malmströmsk vinst tyvärr men ändå...

Hann med lie indoor walking innan idag. Gött för benen. Bra träning utan att det frestar mina ömma benhinnor.
Published with Blogger-droid v1.7.4