lördag 21 maj 2011

Känd från tv?

Hoppla - hamnade visst på Tv-sporten oxå. Kolla in klippet, från typ 11 minuter:
http://svtplay.se/v/2432631/sportnytt/21_5_19_45

I DID IT!!

ingen jättebra tid - men jag kom runt! 2.35! 5 min sämre än min drömgräns. Med tanke på hur lite jag tränat och hur ont jag hade i benen innan start är jag supernöjd. Var nära på att gråta när jag korsade mållinjen - det här har jag drömt om sen mitt knä pajade och nu har jag lyckats!! Fan vad jag är bra!! Fatta hur långt 21 km är!!

Nu måste jag ha maaaat!


Fikapaus! ;-)

Published with Blogger-droid v1.6.8

Dagen D

Idag gäller det 21 km i solskenet i Götet. Jag är ledsen för att mina ben strular. Vaderna krampar och benhinnorna gör sig påminnda. Men jag ska testa! Går det inte får jag vär bryta! Det ska bli kul oavsett. Har drömt om att springa ett långlopp lääänge. Detta hade varit helt otänkbart för 3 år sedan med tanke på mitt knä. Därför är jag sur nu - när knät fungerar hyffsat vill inte vaderna... Jaja - håll tummarna för mig nu. Jag har 3 delmål;
1) ta mig en mil
2) ta mig förbi 13 km innan de drar repet där
3) ta mig i mål (gärna på en hyffsad tid men har lovat mig själv att inte bli besviken sålänge det är under 3 timmar...)

NU KÖR VI!
Published with Blogger-droid v1.6.8

fredag 20 maj 2011

Vad tycks?

Kunde inte gå ifrån dehär tightsen idag. Vet inte varför.. Fulsnygga? Coola? Eller bara fula? Vet inte.c men jag tycker de är söööta! <3torsdag 19 maj 2011

torsdag och 2 dagar kvar...

Siitter och tänker att om 2 dygn är göteborgsvarvet över.. Vad ska jag då träna till? Måste sätta upp nya (mer realistiska) mål känner jag! Medans jag gör det laddar jag med Bounty och nya kalle ;-)

Har varit ute i Skummeslöv idag och myst med familjen Karlsson - passar ju bra (med tanke på efternamnet hehe)! Tack söta Monica för att du är så go!
Published with Blogger-droid v1.6.8

onsdag 18 maj 2011

ibland är det enkla det bästa!

Mums. Falukorv och makaroner. Har nog helt ärligt inte lagat det åt mig själv sedan jag pluggade! Snabbt och ok smak.

Jobb jobb jobb - vad skulle jag vara utan mitt jobb? Känns som om jag inte gör något annat vettigt. Pust. Trött och sliten idag oxå. Blir till att ta tag i det nödvändigaste här hemma (plocka tvätta vattna) och sen TIDIGT i säng!! Innan tio hoppas jag!
Published with Blogger-droid v1.6.8

tisdag 17 maj 2011

finska gäster idag

Har haft 20 finska gäster på jobbet idag. Jobbigt men kul. De gick runt i hockeytröjor och finska halsdukar hela dagen och retades för hockeyn - men det bjuder jag på.

Trött så att jag stupar i säng nu tror jag!

Måste bara passa på att önska min minsta systerson Helmer grattis på ettårsdagen! <3
Published with Blogger-droid v1.6.8

måndag 16 maj 2011

måndagstrött

Ja idag har jag varit trött hela dagen igen. Dels efter lördagens dagstur och dels eftersom Martin var uppe innan tuppen idag.

Efter jobbet idag var jag med hemma hos min kollega på en liten kvällsmacka. Trevligt men jag gäspade mest och kände mig lite otrevlig. Bestämde mig för att åka hem tidigt och sova men nu är klockan halv elva och jag är fortfarande uppe... Typiskt!

Har ingen bra bild dagen till ära så jag bjuder på en partybild på mig själv ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

söndag 15 maj 2011

Rügen
Var som sagt på Rügen igår med några kollegor från jobbet. En lååång dag men vi hade mysigt. Rügen är jättevackert, verkligen. Perfekt väder hade vi oxå, t-shirt varmt och inte för stark sol så vi frös inte men blev inte svettiga heller. Vill absolut åka tillbaks till Binz!Lite jobbigt bara att vi åkte kl 5 från Ängelholm, och var hemma igen vid midnatt. Åker man mer privat ska man nog ta en övernattning där.

bidde lite shopping idag...

Published with Blogger-droid v1.6.8