lördag 19 februari 2011

Melodifestival review - del 3

Då var det dags igen - fast jag inte borde se. Jag bara stör mig på det. Men men, here we go:

Bidag no 1 Linda Sundblad
Linda som jag i vanliga fall gillar, tonar här ner sin musik lite och gör den lite mer schlager. Kan kanske bli en radiodänga? Helg ok. Synd bara att hon har tandställning..

Bättre öppning av festivalen än föregående veckor.

Bidrag no 2 - Simon Forsberg
Varför har han kostym på sig när han sjunger =)... Snygg kille, hoppades på en cool låt. Och så kommer det en mesig ballad. RIKTIGT KASS!


Bidrag no 3 - Sara Lumholdt
Lite väl långsam, och lite darrig sång. Ingen låt jag skulle ringa och rösta på. Den är lite lam - vill ha mer ÖS! Som Rickard sa, Nu är vi i Östergötland, ge oss mer av er start = ÖS! =)Bidrag no 4 - The Playtones
Nu blir det rockabillyschlager... eller?
Alltså - det här är så långt från min musikstil man kan komma. Kan inte säga att det är dåligt, sjunga kan de ju. Men ärligt - det här kan vi inte skicka till Tyskland?? Känns inte nytt... Big No No! De har ju redan många fans, som har röstat på dem i dansbandskampen - så de kan nog gå långt. Minst andra chansen!

Album

Bidrag no 5 - Shirelys änglar
En riktigt schlager. Martin säger "standard bidrag A för Svensk schlager". Bra för att vara schlager, och bra för att vara Shirley tycker jag. Brukar ha svårt för henne.


Bidrag no 6 - Sebastian
Ännu en Idol i tävlingen. Jag gillade Sebastian i Idol och i Grease - har stora förhoppningar här. Men hoppas de inte blir en ballad eller musical bara...
Ljudet i TV-sändningen är nog lite B, eftersom alla låtar låter så lama. Den här var ok, standardbidrag B - sticker heller inte ut tyvärr. Hade hoppats på mer!

Bidrag no 7 - Sara Varga
Jazzinspirerad visa. Vackert men hon sjunger lite svajigt. Hade önskat ett starkare röst till den här låten. Mesigt.


Bidrag no 8 - Erik Saade
Tjejfavorit. Är han inte lite lik Tom Cruise?
Manboy2? Ösigast och bäst ikväll. Men ingen favorit... hehe. Jag är helt klart fel målgrupp för den här tävlingen!Buest guess:
Till final, Erik Saade och Shirley
Till andra chansen: Playtones och Linda Sundblad (Linda var bäst ikväll tycker jag!!)
-------------
Hahah - Playtones gick vidare... Och Saade. Känns bra! haha!
Till andra var jag helt ute och cyklade. Sara Varga och Shirley till andra alltså.

Nytt gästrum!

Vu är jag klar med min minimakeover av gästrummet. Vad tycks? Inga stora grejer. Bytt ut bokhyllorna mot en byrå. Möblerat om lite och satt upp nya gardiner och lampor. Små medel men stor förändring. Ska byta ut skrivbordet och stolen oxå känner jag. Men det får stå tills jag vet vad jag vill ha där!

Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 17 februari 2011

svodags

Nu är det dags att sova och katten har intagit sin plats. PÅ mina ben!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Fika hos Mona

Har varit Halmstad hos Mona och ätit mat och fikat med henne och hennes son Algot. Carro med döttrarna Saga och Enya var oxå där mysigt :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag 16 februari 2011

Favoritklipp....
Pyssel...

Ja, vad säger man. IKEA är IKEA... när nästan hela byrån är färdig ska jag gänga i extrafoten - då är gängerna skit! Bara att ringa och be dem skicka en ny fot - trist för jag har varit med om detta tidigare!!

Under tiden jag väntar på foten får jag väl skruva färdigt alla lådor iallfall... Tråkigt bara att jag inte kan bli klar idag.. Foten lär ju inte komma förrän nästa vecka!

Just det- Mia fick en liten tös! =) grattis!

.............................

Yes, what you say. IKEA is IKEA ... when I am almost done with my furniture, and about to insert the extra foot - I realize the thread is crap! And I have to call and ask them to send a new footing - sad because I've been through this before!

In the meantime, while I'm waiting for the foot, I'll finish all the drawers anyway... Too bad that I can not be done today, would be so nice to have the room ready before the weekend. I bet the foot wont come until next week!

And yes - Mia gave birth to a little baby girl last night - Congratulations

Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 15 februari 2011

Mia är på BB!!!

Jösses, tur vi hade babyshower i lördags! Kollade precis facebook och ser; Tobias Höglind is at Förlossningen Halmstad with Maria Ohlsson.

shit! Det var lite väl tidigt, Mia som så gärna ville vara hemma en sista vecka med bara Olivia - jaja, så kan det gå. Håller tummarna för att allt går bra nu! =)

----

Got a request to write also in english... I am not sure I will do this all the time, but why not now?

I am so lucky we had Mias baby shower this Saturday! Did just look at my facebook and saw this status update; Tobias Höglind is at the "childbirth place/hospital" with Maria Ohlsson. It was a bit too early, Mia who wanted to be home one last week with only Olivia! . Keep your fingers crossed that all goes well now! =)

andra hörnan...

...av gästrummet. Funkade av någon anledning inte att infoga 2 bilder nu??
Published with Blogger-droid v1.6.5

Before picture...

Jepp. Nu börjar min minimakeover av gästrummet. Ska bli skoj ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Jag har vunnit!

Många har tävlingar på sina bloggar och ibland orkar jag bry mig. Läste Pernilla wahlgrens blogg en dag och då tävlade hon ut hårfärg. Och gissa vad - jag vann en årsförbrukning! Men detta var ett bra tag sedan så jag önskade mig mörkbrun färg. Det är inte vad jag önskar nu... Så om någon är intresserad ger jag bort några paket mot en kaffe ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 14 februari 2011

Ny kollega

Vi börjar bli trångbodda på jobbet, så därför får jag nu dela kontor. Jag har inte något emot det, jag delade ju alltid innan när jag arbetade på Netto. Men nu är min nya kollega på plats och det känns skumt…. Helt plötsligt kommer man på hur magen kurrar och hur man låter när man andas… blev liksom plötsligt så tyst i rummet…. Eftersom vi inte känner varandra ännu heller kan det kännas lite stelt. Men det är väl en vanesak gissar jag? Han jag delar rum med är ju tack och lov en vettig och trevlig typ! =)

På väg till det stora Småländska varuhuset i Helsingborg...

Martin frågade vad jag ville göra på alla hjärtans dag. Jag frågade om jag fick välja helt själv och det fick jag... ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag 13 februari 2011

Vacker tolkning!

dammsuga

Förstår inte folk som gnäller på att det är jobbigt att dammsuga??
Published with Blogger-droid v1.6.5

Ja vad säger man?

Jag var inte ensam om min totalsågning igår alltså!

Nu har vi varit ute på en skön promanad i det härliga vintervädret. Tyvärr fortfarande känningar i benhinnorna så det blev en kortis. Får bli vila en vecka till nu. Börjar bli riktigt tråkigt!!!
Published with Blogger-droid v1.6.5

God morgon.

I Altona by är det en helt vanlig söndagsmorgon. Lagom slö - och med Scones på bakning i ugnen. Mums. Senare ska vi på söndagsmiddag hem till svärföräldrarna. Martins syster Petra är hemma på permis från sitt uppdrag i Afghanistan så det ska bli jätteskoj att träffa henne.

(hoppla - ungsluckan ser inte ut att vara ren direkt.. jaja, lite skit i hörnen och kladd på ungsluckan lever jag med, vem bryr sig.. hehe!)
Published with Blogger-droid v1.6.5