fredag 15 april 2011

kul på tågen

Första ölen i magen och vi mår bra. Fick just info om att tåget INTE kommer att gå till Köpenhamn pga alla förseningar men vi är glada ändå. Får väl byta tåg då! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

bara i Ängelholm...

Jaha. Jag kan inte klaga på SJ. Men på tåg i allmänhet i Sverige. Klockan är 16.26 och vi står still i Ängelholm. Har alltså tagit en timma hit... Helt sjukt.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Påväg mot Köpenhamn!

Gissa om tåget är i tid??
Än så länge bara 12 min sent....
Published with Blogger-droid v1.6.7

Dimmigt!

Ja idag ligger det en tjock dimma över Halland. En grad varmt och ruggigt. Trist. Hoppas helgvädret blir bättre.

Jag har gått i en dimma hela veckan oxå... Tisdags ute med jobbet, onsdag inne i Halmstad med älsklingen för att köpa och testa ut löparskor. Igår hade vi styrelsemöte i samfäldigheten i Altona och idag åket vi till Köpenhamn för en weekend där...!!

Igår fick jag oxå massage i 45 min. Enbart på vaderna. Fy f#n vad ont det gjorde!!! Men förhoppningsvis nyttigt!
Published with Blogger-droid v1.6.7

tisdag 12 april 2011

Galet!!!Helt ärligt. Var har bensinprisdebatten blivit av? Minns att det var jättemycket skriverier när priset gick över 10 kr/liter, och sen var det en debatt i juli om att priset smyghöjdes till 13 kr under semestern. Men nu? 14:23? Varifrån kom det priset?? när jag precis köpt min bil tankade jag ibland över 500 kr, och då var det dyrt. Nu är jag alltid över 600. trist att jag tankar varje vecka... Hade gärna åkt buss eller tåg om det hade fungerat smidigt. Men att pendla i 2 timmar jämfört med 25 min i bilen är svårt att motivera 2 ggr/dag!! Och samåka har jag ingen att gör amed heller. =(

Yes strike!

Är på X-bowl med jobb-gäster. Kul! ;-)

-----

Det gick ganska bra. Jag är ju ingen höjdare på Bowling, och brukar sluta sist... men av 7 spelare kom jag 3.a - fast då var ni nog alla dåliga.

LarsÅke hade 130 p
Rolf hade 129 p
och jag 128 p. så ganska nära!! =)
Published with Blogger-droid v1.6.7R

måndag 11 april 2011

Älsklingen är oxå nöjd!

Själv avslutade jag gårdagen med 4 varv rung Glänninge (typ 4.5 km). Sen gick det inte mer. Benhinnorna vann över mig igen och jag har haft skitont hela natten. Fan!
Published with Blogger-droid v1.6.7

söndag 10 april 2011

Najs!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

Söndag i Halmstad!


Har precis kommit hem efter en skön dag med Lizette. vi körde först ner till Tylösand för att se om det gick att äta lunch på Bettans, men det var inte öppet för säsongen ännu. Istället blev det en macka och kaffe på espresso house. Inte fel!!


Nu sitter jag och njuter på altanen i vår sköna soffgrupp. Solen gassar skönt och jag har bara ett linne på överkroppen. Livet är underbart emellanåt!!with Blogger-droid v1.6.7