fredag 28 januari 2011

Myskväll i soffan!

Jag har världens goaste Kise! <3 det är så mysigt när hon kryper intill. Nu ligger vi här och väntar på husse som är på hockey. När han kommer hem blir det På Spåret och ev. Lite godis :-o
Published with Blogger-droid v1.6.5

slötitt på TV

Ligger i soffan och slötittar på Semifinalen mellan Sverige och Danmark. 12 min kvar och vi ligger under med 6 bollar. Känns kört tyvärr. Blir kanske revanch mot Danskjäklarna på söndag då i match om bronset? Men men man ska inte ge upp... Plötsligt skiljer det bara 4.... Med 10 kvar...
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 27 januari 2011

Present!

Idag har mina svärföräldrar kommit hem från sin semester på Sri Lanka. Can't wait - måste få höra hur de hafrt det. Jag vill ju oxå åka dit! Hade önskat mig parfym ur taxfreekatalogen... :-D

Har äntligen pallrat mig till Friskis idag. En timmas indoor walking. Gött!! Kändes lite i benhinnorna men inte så farligt. Vilar dem dock tills på måndag nu tror jag!
Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag 26 januari 2011

Mer kul ur Hjo-tidningen

Ett kipp från 90-talet med straffläggning av alla småtjejers dröm - Bobby Åberg. Till vänster den aktuelle Skövdeprofilen Robert Arrhenius. ;-) handboll när det var som bäst alltså - det var tider det!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Andre i tidningen idag

Ang. Gymnasievalet!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Äntligen!

Slog mig nu när jag äntligen körde hem från jobbet när jag skulle DET ÄR LJUST UTE! Känns som en hel evighets sedan! Snart hoppas jag våren kommer så jag kan sitta på vår altan och lapa sol. Längtar efter mina fräknar!
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 25 januari 2011

Ecco?

Sitter i en bil påväg till Hvidovre utanför Köpenhamn. Möte med jobbet där hela dagen.

Blev trött på mina benhinnor igår och insåg att jag nog får skaffa mig ett par ordentliga skor. Hittade ett par svarta fotriktiga Ecco. Grymt sköna - men jag kan inte avgöra om de är alldeles för tantiga eller om de faktiskt är coola. Vad tycker du? Viktigast är att de fungerar - jag är trött på att gå till jobbet i gympadojor...
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 24 januari 2011

Mer scrapping!

Idag blev det mer kortmakeri. Gillade layouten jag fick till igår så det blev lite copy idag. 2 kort till som jag vet vilka som ska få - men jag säger det inte ännu ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

söndag 23 januari 2011

Äntligen scrapping-lust igen!

Har äntligen hittat inspirationen igen. Härligt. Har gjort ett kort till min mormor som fyller år snart. Hela 85 blir hon Karin.
Published with Blogger-droid v1.6.5

JAAAAAA! Heja heja Sverige!
Killarna gör en suverän match mot Kroatien och krossar dem (nästan...) med 29-25. Oavgjort mot Danmark på tisdag och båda lagen är i Semi - vem minns inte 2-2 fotbollsmatchen i EM 2004??
Eller så vinner DK sin match ikväll mot Argentina och saken en biff. DET KÄNNS BRA NU!!!

MEN - alla hyllar killarna som spelar. Glömt inte Staffan Olsson och Ola Lindgren! Bra jobbat! Visste att det krävdes minst en Halmstadgubbe i tränarduon för att det skulle gå bra!

slappehelg!

Har inte gjort ett skit idag - eller jo vi har städat... Skulle varit på Yoga men har fortfarande ont i benhinnorna så jag avvaktar några dagar till. Skittrist!

Hanboll igen. Nu mot Kroatien. Heja heja!
Published with Blogger-droid v1.6.5