torsdag 30 september 2010

Idol!

OLLE OLLE OLLE ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.0

Höstmys

Hösten är inte bara kall och mörk utan oxå full av mys ;-) finns det något mysigare än att krypa upp nyduschad i soffan, tända ljus (idag med vaniljdoft - min favvo) och vira in sig i en go` filt? Jag älskar det!!

Träningen, indoor walking, var fantastiskt skönt. Var nära på att skriva att det var kul - men kul? Njae.. Snarare lite jävlarannamma. GÖTT är nog rätt ord! Köpte ett årskort idag så nu får jag se till att utnyttja det!! Men det är sjukt billigt. 1200 för ett helt år och då kan man träna allt där. Med mitt träningsbidrag på 800 från jobbet är det ju inte så mycket att fundera på ;-)

nu idol. HEJA OLLE!
Published with Blogger-droid v1.6.0

Nu jäklar.

Är på friskis. Var här 40 min innan utsatt plats och fick första drop in platsen till indoor walking. Nu ska här svettas ;-) Helt sjukt dock att man måste vara här så tidigt. Jag måste bli bättre på att boka!

Haft en galen dag på jobbet med en finne som hade lite svårt för engelska. Det jäkla språket alltså - finns inga likheter alls med svenskan...
Published with Blogger-droid v1.6.0

Tea-time!

Visste du att 7000 svenska kvinnor får beskedet att de har drabbats av bröstcancer varje år? Det innebär att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Skrämmande tanke, eller hur? Jag blir i alla fall livrädd! Under oktober månad skänker Twinings 2:50 kr per sålt paket Lady Grey tea till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Om alla Te-älskare kan byta ut sitt te till den här sorten under oktober så kan VI tillsammans göra skillnad. Målet är närmare bestämt en kvarts miljon kronor som går till forskningen.

Ett svart te smaksatt med apelsin, citron och blåklint-Låter det lockande?!


Burr igen

Idag var det ännu kallare. När jag körde genom Vallberga stod det på nollan. Rumpvärmen på max och handskar på. Rätt skönt ändå tycker jag!

Idag har jag Finskt besök hela dagen på jobbet. Eller han kommer kl halv tio so I'd better get started doing vad jag måste hinna göra innan dess ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.0

onsdag 29 september 2010

Surar

Är irriterad på Friskis och Svettis bokningssystem. På måndagar släpps passen för kommande vecka. Alltså inte veckan som är utan nästa. Vill jag träna på en söndag måste jag alltså veta det 13 dagar innan... Varje Indoor walking pass har 5 dropIn platser som släpps 30 min innan passet börjar.. Idag var jag där 2 min i halv och då var biljetterna redan slut. VA FAAN? nästa bokningsbara pass som fanns plats på är den 10/10... SKIT GYM.

På måndag måste jag hänga på låset för att kunna boka den 13 okt. Helt sjukt!

Gympapassen finns det dock alltid plats på - men hur kul är det??ä
Published with Blogger-droid v1.6.0

Burrrrr

Okej. Det var kanske inte helt fel med fodrade stövlar redan.. Det var dock väldigt fel att inte ställa in bilen i garaget igår! Jag låter nog bilen stå ute 10 gånger om året - och så lyckas jag när första frosten kommer. Klantigt!
Published with Blogger-droid v1.6.0

tisdag 28 september 2010

Nya stövlar!

Letade höstskor (börjar bli kyligt i tygisar och ballerinor). Hittade inga - men väl ett par vinterfodrade stövlar. Vad tycks??
Published with Blogger-droid v1.6.0

provsprang nyss...

Gick inget vidare. Två varv runt Glänninge (3 km totalt). Fick ont i benhinnorna igen. FAN. Jag är nog inte gjord för att springa... Nu har jag ändå vilat i en månad typ. Ibland är allt så jävla orättvist :'(
Published with Blogger-droid v1.6.0

Nytt halsband

Idag har Montoya fått ett nytt halsband. Grönt med monster på. Hoppas det avskräcker alla andra katter i området från att flyga på henne nu ;-) tror det är hennes sjuttonde halsband sen vi flyttade hit. Vad gör hon med dem?? Eller kanske snarare var gör hon av dem?
Published with Blogger-droid v1.6.0

Uppdaterar dåligt...

Jag vet. Det är bara det att det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Som vanligt känns hösten som en lång lång transportsträcka. Är jag väl hemma så orkar jag inte sitta framför datorn heller... Allt bloggande sker via mobilen och med dessa små knappar kan jag inte skriva en hel uppsats ;-)

Jag kollar mest idol om kvällarna - roligt att det är igång. Jag skiter i vad kritikerna säger om deltagarnas framtid efter detta. Jag tycker det är kul att se ändå.

Min jobbdator är segstartad. Tar ungefär 15 min på morgonen. Måste skaffa en ny. Nu verkar den vara klar iaf. Så dags att beta av högarna på skrivbordet!
Published with Blogger-droid v1.6.0