lördag 12 januari 2013

Egentid!

Idag kom Lizette på besök och vi gick ner till Laholms city - utan Nils! Kändes skumt att gå utan vagn ;) men så skönt att få vara lite Annelie utan fullt fokus på lilleman!

Men nu blir det Nils-mys för hela slanten eftersom han vägrar sova någon annanstans än i min famn inomhus på dagtid av någon anledning... ;) Martin ska på hockey ikväll så vi blir själva hemma!fredag 11 januari 2013

Back om track!

Äntligen med smartphone igen!! Min iPhone var kaputt så jag fick en helt ny! Jösses - många appar att plocka hem igen ;)

Hämtade telefonen på Väla och passade på att svänga inom Viken för en fika med flickorna Persson!- Posted using BlogPress from my iPhone

Titta!

Se vem som hittat sina tår!! :)Idag ska jag äntligen hämta min mobil igen! Nice, men nu är det morgonmys med lillkillen som somnade innan han hann få pyjamas igår - därav bodyn ;)
onsdag 9 januari 2013

Äntligen!

Äntligen kom vi ut och träffade lite människor Nils och jag. Bebisträff i Helsingborg hos söta Emelie och hennes Levi. Viktoria och Aston var oxå med. Tyvärr hade Nils en hemsk dag då han skrek och gnällde om vartannat heeeeela tiden :( jobbigt för oss båda. Han blev glad i en timma när vi kom hem men sen vart det gnäll gnäll igen. Magen :( sen bajsade han och somnade gott för natten.

Här är våra fina killar i Levis gym
måndag 7 januari 2013

Går inte så bra just nu...

Min telefon dog på nyår, kaputt, stendöd och därför är den inlämnad på service = allt i telefonen kommer att försvinna. Foton, kontakter, kalender... MÅSTE lära mig att göra backup... Tristast är alla bilder och filmer på Nils. Tömde vid dopet, så det är ju nästan 8 v i hans liv som bara försvann.. .:(

Skulle försöka mig på att blogga från paddan istället, men då blir bilderna helt snea. Sätter mig vid datorn och då måste jag plötsligt lägga upp bilder via googles webalbum.. krångligt. Så nej, då blir det väl inga bilder då!

Måste bara säga att jag är så glad! Min svärfar gav mig hans hockeybiljetter och ett erbjudande om barnvakt i lördags, så Martin och jag stack till Ängelholm helt själva (jaja, 3500 andra var ju oxå där...). Men gud så kul det var! Tack bästa Sven-Olof! Du gjorde min trettondags-afton!! :)