lördag 5 april 2014

Bra-dag!

Skitnatt med 1000-uppvak pga ledsen Nils - när ska han sova hela nätter?? Men, Martin tog honom och gick upp vid sex och jag fick soova till 9! 

Sen blev det tur till Skotten för lite inhandling av div. Marvaror inför dagens storkok.

1) pulled pork a'la FF. Blev 4 matlådor.
2) lasagne a'la FF, 3 matlådor samt dagens middag
3) 2 matlådor FF biffar.
Nu blir veckan som kommer lite enklare att planera!

Idag oxå ett fullt träningsprogram, äntligen! 10 min löpning, 3 styrkeövningar x15 och 2 varv på bryggan vid Glänninge. Sen löpning 10 min och sen 2 rundor tilll med 3x15x2. så gött att svettas! Men det känns att jag inte är frisk än - så löpningen var inte på Max!


Sköter maten ganska ok, tränat alla styrkepass utom 1 men bara 2 hela konditionspass sen starten men vågen stod på -2 kg redan? Skumt... 

Sleep tight, dont let the bed bugs bite!

fredag 4 april 2014

FF - dag 5

Dag 5 och fortfarande för sjuk för att träna fullt. Gjorde styrkeövningarna ikväll men det är liksom inte samma sak när man inte pulstränat i combo :(

Lizette svängde förbi och käkade kvällsmat. Blev nötfärsbiffar med ugnsbakad potatis och tzatziki, och tomatsalsa. Känns lite magert att bjuda på FF mat, men det är ju det jag äter!

Lyckades göra en fruktpaj idag med bara frukt, kanel, vispad äggvita och lite müsli. Till det vaniljkvarg. En hel portion = 100 kcal! Underbart!!

Nu blir det sängen. Natti!

Sömnbrist!?

WAlltså, när börjar barn sova hela nätterna? Nils smågnydde var femte minut inatt. Kvart över tolv fick Martin ta honom - sen fortsatte han gny tror jag somnade halv ett och vaknade flera gånger, så fem timmars icke sammanhängande sömn fick jag skrapat ihop inatt. Bra förutsättningar för att blir frisk...

Får glädja mig åt min fina tulpanvas tillika mitt senaste loppisfynd! 

God morgon - TGIF!!

torsdag 3 april 2014

På't igen ;)

Mår inte 100, men vill inte vänta mer! Testade FF-passet igen idag. Ersatte båda cardiopassen med powerwalk/lätt jogg istället. Funkade men är väl inte optimalt? Men men, bättre än soffläge gissar jag!!?? Jag är så sjukt taggad, jobbigt då när jag inte orkar pga sjukdom. Grrrr. 

Nåja, snart så! 

Hoppade innebandyn idag och körde detta istället. 

Dag 3

Vad säger man? Har legat däckad fram tills nu, och missat allt vad träning heter. Skitsurt! Idag ska jag pallra mig till jobbet iaf. Och göra övningarna ikväll. Cardion kommer jag inte att orka, lika bra att inse :(

Men, maten funkar att äta. God och nyttig. Har nästan svårt att få i mig allt! 

Igår ny lägstavikt! Trots att jag legat på soffan och druckit sockerfri läsk hela dagen.. :) -6,2 kg sedan nyår nu! Gött! :)

Dagens frukost - FF müsli, lättfil, knäcke med keso och skinka. Skippade äggen, orkade inte koka eller äta dem idag!

Ha en bra dag!!


måndag 31 mars 2014

FF dag 1 och förkyld

Så gick startskottet! Nice! Är så grymt taggad! Gissa om jag är sur över förkylningen som överraskade mig igår. Matt och kallsvettig hela dagen. Men, träningen blev av. 10x2 min på löpbandet och 3 rundor styrka (2x15 rep x 9 övningar). Gött!



FF-start!

Idag kör jag igång! Varför vänta till April liksom...

Frukost = appelpie smoothie
Mellis = keso och äpple
Lunch = ungsbakt lax med råris och sallad
Mellis = kvarg och hallon
Sen träning!

Spännande och kul ska det bli - och ASJOBBiGT! Skickade in min mått igår, har svullat i helgen så måtten skäms jag rejält för... Tror inte jag vågar dela med mig av dem... Men en "före" bild kommer här....

Liiiite jobbigt att det kliar i halsen idag... Sämst timing ever...


God morgon!!

söndag 30 mars 2014

Helgsummary

Har skippat kcal-räkningen och samlat på mig inför FF - kör igång imorgon!! Har blivit både pasta, bröd, chokladkaka och chips i helgen... Mår illa nu!!

Men oxå 7 km jogg igår och idag 45 min morgonpromenad, cykling till och från loppisen på lagagården, 40 min promenad innan lunch och sen 20 min promenad hem från vårdcentralen.

Vi hade besök igår av Nina, Emil och Novalie. Trevligt men Nils gallskrek från kl 21 och sen hela natten = konstaterad öroninflammation på VC idag. Exakt 1 mån sedan senast... :(

Imorgon börjar FF och jag känner mig förkyld. Hoppas det är sömnbrist bara, får inte bli sjuk nu!!!