fredag 8 februari 2013

Farmor och Farfar

Vad hände? Plötsligt sover Nils en hel natt utan en enda stoppa-i-nappen-paus! Gott! Dessutom ända till 7.20! Plus 2 långa sovstunder på dagtid. Äntligen! Resultatet = en go och glad kille! Visste han behövde mer sömn!!

Fick lunch hos svärföräldrarna idag och sen blev vi kvar där hela em. Ja, vi gick ju en promenad oxå. Nils verkade trivas bra! Med den uppmärksamheten han får där hade nog alla trivts!!
torsdag 7 februari 2013

Torsdag

Nu börjar dagarna gå på rutin, skönt! Men samtidigt blir det lite tråkigt. Framförallt har jag aldrig något kul att blogga om - blir mest bilder på lille Nils, hoppas det är ok?

Inatt sov han lite dåligt, vilket resulterade i en förmiddagslur på nästan 2 timmar, både för Nils och mig!! Så gissa vem som inte är trött nu ikväll? JAG!

Torsdagseftermiddagar = Öppna Förskolan. Jag älskar att gå dit, ska sluta tjata om det men det är så himla gött att vara bland andra mammor, få en extra hand när man behöver dricka lite kaffe.. Och Nils gillar det ju oxå. Vi kommer absolut att gå dit varje tisdag och torsdag sålänge vi kan! Kolla in, såhär glad var Nils när vi gick dit idag:


Min goa goa lille bebbe! Kolla in, han har min dubbelhaka!! Så något har han fått av mig iallafall!!

ikväll var det simning med Anna igen. 1050 meter blev det idag, sen gick jag till bubbelpoolen istället! Har kommit på att simning är fruktansvärt tråkigt. Jag måste jaga en boll eller känna att jag verkligen svettas för att ha kul när jag tränar. Simning är varken flås eller svett - känns som fusk! Eller så simmar jag för långsamt.. men jag simmar alltid ikappa alla, skittrist! NÅja, det är väl bra för mig sarjade kropp att komma igång med simning, och så är ju bastun med Anna efteråt värd att simma för! :)

onsdag 6 februari 2013

Monadag!

Idag hade vi inget på schemat mer än att vinka av min pappa efter frukost. Vilken tur att Mona var sugen på semlor just idag!!!

Ikväll såg mannen och jag Snabbs Cash 2 - inte så bra tyvärr :(

Har varit i kontakt med jobbet idag om att driva ett projekt på några timmar/v. Orkar jag det? Vill gör jag absolut!! Men det får ju inte gå ut över min familj!! Får fundera lite till...

tisdag 5 februari 2013

Nils och Morfar

Mina killar det!
I väntan på moffa läste Nils bok - låg länge tyst helt själv, gnällde - jag bytte sida, gav honom boken och så höll det på tills boken var slut! Härligt!


Öppna förskolan!

Vi älskar öppnis!
Nils har kul, jag har kul.
Nils träffar kompisar, jag träffar kompisar.
Nils sover gott i vagnen både dit och hem, jag får 2 promenader (går omvägar så att han ska sova bra!)
...sen är ju fikat kanon!!
Idag testade vi Melon - killen blev galen!! Haha!


Nu väntar vi in min pappa som ska komma ikväll igen

måndag 4 februari 2013

Härligt att vakna till detta ;)


I övrigt hoppas det i hoppgungan massor! Det tillsammans med bollen är skoj (roligast att äta på tyget dock!!)Vi har testat massa nya saker igen. Majskrok, mums!Sittdelen till vagnen (för stor!!)Och varit på maxi i babybjörnen - kul för Nils som såg allt - jobbigt för mig som då inte nådde ner i kundvagnen!!