torsdag 24 januari 2013

Rullerull

Det har legat i luften ett tag, men så plötsligt vände han sig idag! Jag missade det såklart... men såg att han var på G, sprang och hämtade kameran och så vips låg han på magen när jag var tillbaks. Sen har han rullat och rullat idag.. på golvet, i sängen, på öppna förskolan, på skötbordet... nu gäller det att se upp!! :)
Öppna förskolan för dem under 1 år är öppen 2 timmar på torsdagar, Nils passade på att sova då! Skitunge! haha. Men skönt för mig, då fick jag fika med de andra mammorna ifred!
Dock hände det en läskig sak. En av mammorna råkade äta grillkrydda (skorpor som låg brevid riskakor med grillkrydda på) och blev akut jättesjuk så vi fick ringa ambulans. Barnen förstod nog att det var allvarligt för det var många ledsna barn :( hoppas det går bra!


Älskar att vara Nils mamma! Trodde jag skulle sakna jobbet, och mina arbetskollegor. Men varje minut med Nils är så mycket värd att jag gärna hade stannat hemma jämt! Nu blir lilleman snart 5 månader, vilket innebär bara 7 månader kvar hemma. Hjälp! Var blir tiden av!

Gröt har vi ätit idag igen, och idag blev han sur när han inte fick mer.. härligt! Magen verkar inte ha tagit skada av gröten, för det borde man väl ha märkt efter 24 timmar eller? Dock bajsade han 2 ggr idag... tror det har med plommonpuren att göra :)

onsdag 23 januari 2013

Äpplet

Måste bara visa dessa bilder. Snodde dem från Viktorias kamera under babyträffen här igår. Alla barn älskar mitt gamla äpple. Fick frågan var det är köpt... eh, för 34 år sedan? don't know...
 
Här leker Aston med Äpplet och Nils kollar avundsjukt på... Aston skulle dock äta det, Äpple sa ni ju... haha!
 

Här har ALLA killarna fokus på äpplet, och Nils demonstrerar hur det funkar!


Sen lekte Nils med äggpaketet, han hade det som mask och kikade genom hålen. Passa er alla tjyvar i Laholm, Ägg-Nils kommer och jagar er ;)


Gröt!

Liten blir stor.. Idag testade vi gröt och Nils blev lycklig! Ville ha mer och mer och mer! Jag kokade plommonpure och gav en tsk till oxå, för magen, det gillade han oxå. Lille gubben!
Idag fick vi lunch hos svärisarna och snälla Birgitta tog sedan Nils så att jag kunde åka till mellbycenter helt ensam - vilken lyx! Shoppade på kapp Ahl till både mig (baddräkt) och lilleman, hämtade ersättning på Apoteket och storhandlade på maxi! Skönt att slippa ha med Nils och skönt att slippa handla på kvällen när alla andra är där!
Nu blir det mitt favoritprogram, Sveriges mästerkock!
- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 22 januari 2013

Bebisträff!

Idag har vi haft kompisar här Nils och jag! Viktoria och Aston, Sandra och Lionel och Camilla med Melvin. Härligt gäng och kul med sällskap! Killarna är lika gamla ungefär, kul att se hur lika och olika de utvecklats :)

Fiskgryta med pressad potatis bjöd jag på, de andra hade med frukt (till fruktsallad) och glass. Mumsigt!


söndag 20 januari 2013

Tränat!

Jippie! Idag har jag dammat av innebandyklubban och gjort en träning! Sååå kul! Hurra!

Mor och far har varit här i helgen, kul med sällskap! Och så enkelt allt blir när man är 4 vuxna på en bebis ;)

I övrigt mycket Nilsmys och så har vi njutit av det superfina vädret!!