torsdag 19 juli 2012

Blodprov

Jag gillar inte att ta blodprov. Men pga mitt Tsh måste jag göra det med tre veckors mellanrum. Igår gjorde det ont och se hur jag ser ut nu :'(


onsdag 18 juli 2012

Magen!

Nu är det ännu längre avstånd till skrivbordet! Och kolla vilken sne mage jag har idag! Bebis ligger verkligen och sträcker ut sig ;-)


Besök hos barnmorskan

Dagen startade med ett BM-besök. Jag har varit lite orolig för detta, eftersom den BM vi hade som vikarie för vår ordinarie förra gången sa att hon tyckte jag borde tänka på vad jag stoppar i mig... Jag förstod inget, tycker inte att jag gått upp så mycket i vikt, eller att jag ser jättetjock ut. OK magen växer, men inget annat direkt.. Men ok, har tänkt lite på vad jag stoppar i mig och det har inte blivit några snacks, knappt någon fika och inget godis sedan dess. Men mat har jag ätit som jag ska, bebis och jag måste ju få energi! (Äter för övrigt som en häst - klämde en hel pizza för några dagar sedan vilket aldrig hänt tidigare...) Nåväl, idag vägde jag mig igen, 9 kg hittills vilket är helt normalt sa min ordinarie BM, det är ju bara 8 veckor kvar nu så jag bör ju hamna under 20 kg totalt.. Själv gissar jag att jag går upp 0,5 kg i veckan ytterligare ungefär och hamnar på totalt 15 kg. Vad gissar ni på?

SF-måttet var oxå helt normalt, om inte till och med lägre än snittet. Tog ju själv ingen bild, men hittade denna på nätet, som väl motsvarar hur min kurva ser ut, dock var min ytterligare lite under normalstrecken, men ändå inom den streckade linjen:hihi, när jag skulle boka tid för nästa gång öppnade BM-sin kalender och där såg jag (vilket jag nog inte skulle gjort) en tjej på mitt jobb som var uppskriven på "hälsosamtal graviditet". DET är nog en stor stor hemlis i många veckor till. Spännande ;)

Blev en sväng till jobbet efter besöket. Har lite strul med en puckad konsult, men det löste sig idag tack och lov. Nu har jag lite lunch, ska jobba några timmar till och sen kör jag hem vid fyra hoppas jag. Sen är det SEMESTER! Äntligen!!

tisdag 17 juli 2012

Semester?

..har inte bestämt mig ännu om jag har semester nu eller inte. Hade kunnat tänka mig att jobba imorgon oxå för att hinna rensa skrivbordet lite bättre.. Ska till barnmorskan kl 9. Regnar det när jag kör hem därifrån blir det jobb tror jag. Så drar jag ut på det lite längre i slutet av sommaren istället när det förhoppnignsvis är bättre väder (och jag är tröttare och tjockare..).

Igår slogs jag med alla andra människor på VÄLA. Var där för att fixa bröllopspresent till några vänner som gifte sig för 2 veckor sedan. I Italien de busarna! Vi hade så gärna velat vara med, men magen hindrade oss tyvärr. Vi ska ändå fira dem med en middag i nästa vecka så igår blev det presentinköp. Väla har blivit så stort, så även om jag visste exakt vad jag skulle ha tog det över en timma att parkera, hitta rätt affär och handla det jag skulle. Men så passade jag oxå på att köpa present till syster och mamma oxå, ska ju till Hjo snart och då måste jag passa på att fira dem!

GLOSSYBOX

Vill du oxå ha en glossybox? Kostar 139 kr/månad inkl. porto. Jag värvar dig gärna:

http://www.glossybox.se/invitation/MjAzNjA=?utm_source=Customers&utm_medium=link&utm_term=MjAzNjA=&utm_campaign=Refer-a-friend/

måndag 16 juli 2012

På väg till jobbet!

11,5 grader, regn som gör att man bara kan köra i femtio på åttiväg och grym blåst. Känns helt ok att inte ha semester ännu...


söndag 15 juli 2012

innebandy igen!

Uppstart inför försäsongen med internmatch. Är så himla sugen på att spela men sitter i seket istället. Får sikta in mig på säsongen 13/14 och hoppas att jag är i toppform då!