fredag 11 april 2014

Lockat?

Somnade med blött hår (blir så jämt nu eftersom jag tränar på kvällarna). Orkade inte fixa imorse så då får det bli lockar idag ;) tänk, de som har lockigt vill ha rakt, de som har rakt vill ha lockigt. Mitt hår väljer lite som det vill ;)

God morgon fredag!! 

torsdag 10 april 2014

Innebandy

Sista träningen för säsongen idag vilket känns helt ok. Det är superkul men när det blir ljusare och varmare vill man inte va instängd i en sunkig hall! 

Blev alltså innebandy varvat med FF-övningarna idag. Börjar bli kämpigt nu och värst av allt - jag hade gått upp i vikt... Hoppas det är gårdagens thaimat bara... Men det känns tungt och trist så jag blir lite Depp :(
Inte vann jag i vinlotteriet heller :(

Men, kom en ny klänning på posten idag som jag är nöjd över :) här med jeans under dock!

onsdag 9 april 2014

Styrka...

Blev 1/2 pass idag ändå. 22.30 kan man ju oxå träna ;)
Blev styrkan men inte cardion. 
Kolla in, något har hänt iaf:

Bowling med jobbet

Bowling på schemat idag. Avdelningsmöte med jobbet. Jag losade stort kan man säga... Hehe. Bowling är inte min grej, tycker inte ens det är speciellt kul, kan ju ha med det att göra ;)

Så, ingen träning och thaimat i magen. Känns sådär :(Höll mig borta från danskens kage-mand iallafall ;)

tisdag 8 april 2014

FF dag 8

Äntligen en riktigt pass genomfört. Förkylningen har stoppat mig vilket stört mig, och igår hann jag inte då det var hockey. Men idag körde jag! Löpning 2,7 km. Första styrkedelen vid Glänninge förskola, sen sprang jag hemåt och körde sista 2 delarna i uterummet. GÖTT! Hade riktigt bra flow i löpningen idag oxå! Idag kom min klänning jag beställt från ebay. Jättenöjd blev jag, sicket fynd! Typ 65 kr inkl frakt för en helt ny! :)


Hockeyn pratar vi inte mer om... Men det var spännande och skoj och fullsatt!söndag 6 april 2014

Känns inte som jag gör annat än lagar mat, äter, fixar mellis, matar barn eller tränar... 7 dagar av 31 gjorda (började en dag för tidigt). Bara 23 kvar!!

Idag blev det en lite längre första löpning, 2 x 2 rundor styrka på bryggan, löpning hem och sista 1x2 rundan hemma. Gött! + en 30 min Powewalk med vagnen efter lunch. Ska nog ha bränt dagens eventuella överskott av kalorier iallafall :)


Känner mig inte 100 så tänker ta en vilodag imorgon. Ev köra lite styrka om jag hinner men ingen kondition.

Ha de! 
Kraaaaam

Filmtajm!

Såg en film igår. En sån där som Martin ville se som jag sa typ "hmm, visst" till. Tänkte det var ok att somna gott i soffan till den.. En film om F1 förarna James Hunt och Nicki Lauda. Den var riktigt bra faktiskt! 

Chris Hemsworth är ju väldigt snygg om inte annat... Hehe 😃