lördag 27 augusti 2011

Pyssellördag!

Vi har en kollega som fyller 50 år imorgon, som vi tänkte skoja lite med. Men istället för att göra enbart ett oseriöst kort.. gjorde jag detta. Ser först helt vanligt, hemmapysslat ut:


och inuti kan man som vanligt skriva en liten hälsning. Men här kommer det trixiga. Inuti döljer sig en pop-up lucka.. så i hälsningen skriver vi typ "Grattis Lasse, äntligen 50 år - dags att bli man nu?" och så drar han i snöret och hittar en bild på sig själv utklädd till en naken kvinna... :
Jag skonar er bilden på Lasse i kvinno-format... Men han blir nog glad!


Gillar formatet på kortet. Har inte gjort något liknande innan, men känner mig nöjd med resultatet. Pilligt att göra, men väl värt pysslet!

Abstinens och tomhet?

Har precis avslutat boken "Livet deluxe" av Jens Lapidus. Den var jättebra! Och som vanligt när jag läser böcker blir jag så tom när boken är slut. Som att jag vill veta mer, saknar figuerna.. Skumt. Sen kan jag inte bara slänga mig över en ny bok, utan måste smälta den här några dagar nu tror jag. Någon som har ett bra tips på nästa? Har läst Hammarbyseriens 3 första böcker, men kan inte hitta var jag gjort av den 4.e... Helgonet - annars lutar det åt den!

Brunch

Ja idag ska Martin sticka redan halv tolv så det blev brunch i Altona By idag. Min favvo-frulle! Stekt baccon, stekt ägg och så stekta champinjoner och paprika.

Det åskade jäklars i morse. Blixtrade värre än på et catwalk och dånade så att sängen skallrade. Hoppas det gick bra och att ingen blev träffad!
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 25 augusti 2011

Mellan träningen kan man säga!


Har varit på Medelpass utomhus med Friskis och Svettis och ska snart iväg igen. Blev övertalad i lördags att spela lite innebandy. Puma i Laholm behöver folk till sitt damlag... Får se om det blir full comeback, bara vara med lite och träna eller ingenting alls... Beror lite på hur seriösa de verkar samt hur det sitter kvar i ryggraden. Jag vill inte vara sämst på planen utan är jag med ska jag känna att jag bidrar med något. Det ska bli skoj att testa iallafall!

onsdag 24 augusti 2011

Nystädat

Jag fullkomligt älskar att ha ett nystädat hus! Inte själva städningen i sig men efteråt! Kanske hade varit värt att ha städerska...?

Idag har vi ätit bakelser. Vi beställde 4 st olika och testade vilken vi helst vill ha som bröllopstårta. Tyvärr var alla 4 en besvikelse så då blir det nog till att testa fler fik! Jobbigt...

Imorgon ska jag göra comeback med innebandyklubban... Men mer om det senare!måndag 22 augusti 2011

Min prins vet vad jag behöver!

Lite deppig efter en misslyckad bh-shopping på stan kommer jag hem och får dessa. Vem blir inte glad då? Tack hjärtat!
Published with Blogger-droid v1.7.4