lördag 20 oktober 2012

Fin dikt - att läsa på dopet kanske?

Mor och barn

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen jag just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn jag håller i min arm.
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

Ensam, vilsen och lite rädd ibland
i mörkret du famlar efter en hand.
Sorgen och glädjen följer dina spår
livserfarenheten är följden du får.

Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.

Av: Mona Larsson- Posted using BlogPress from my iPhone

Oj vad varmt!

Har varit på min vanliga entimmasrunda med Nils och oj vilket väder!! Både jag och lillkillen utan jacka. Svårt att tänka att det var minusgrader för en vecka sedan! Och så otroligt vackert det är på hösten (när det inte regnar då...)
D-droppar ja.. Tror verkligen de är boven! Nils har inte alls varit så ledsen idag. Faktiskt legat själv långa stunder - vaken! Det händer liksom aldrig annars. Dags att googla på alternativ.. Hört det ska finnas en vattenlöslig d-vitamin till skillnad mot de vanliga oljebaserade. Ska till BVC på måndag, vet ju vad jag ska fråga där...


Provade storlek 56 idag (mest för att jag börjat tröttna på de kläder han har i storlek 50, alltid kul med lite nytt) men oj vad stort! Blir till att vänta några veckor till! Men kolla så söt han är i stassen från kusinerna! Men lille plutt! <3
Slut på lugnet - killen ropar efter mjölkmaskinerna ;)

Finns lite att växa i ;)

Kolla så stor sängen är ;)

fredag 19 oktober 2012

Älskar min mys-Nils

...fast många långa skrikiga timmar idag var han billig... Jösses. Han har nog gallskrikit totalt 5 timmar idag - och ammat resten. Sen däckade han och sov 3! Timmar.. Funderar på om det är D-dropparna han får ont i magen av? Ska testa att "glömma" dem imorgon för att se om magen blir bättre.

Nu har han precis badat :) så nu blir det mys i soffan!

Första barnbidraget!

Ja, plötsligt händer det! Första barnbidraget på kontot, stort!Egentligen hade jag velat skriva ett långt inlägg om hur idiotiskt jag tycker barnbidraget är - och då menar jag att det är bra om de som behöver får, men att det bör behovsprövas. För helt ärligt, vi och många familjer med oss hade klarat oss utan, och vissa familjer hade behövt mer, så är det bara!

när jag ändå är igång... detta med flerbarnstillägg... borde det inte vara mest pengar till första barnet? det är ju då allt ska inhandlas... men jag har kanske fel? Jag vet att man skapade det för att vi skulle skaffa fler barn, men hallå? Gör några hundringar i månaden mer att vi skaffar fler barn?

Tack för pengarna säger jag ändå!

När vi ändå pratar pengar - Förra veckan var Martin och skaffade ett sparkonto till Nils! Det ska börjas i tid :) Så ni som är intresserade av att skänka en slant... 8183-6 303 010 930-4...

torsdag 18 oktober 2012

onsdag 17 oktober 2012

Wayne!

Morgonmyser med Wayne!Men - waynes öra är otäckt lik mitt bröst! Nils blir förbannad när han suger på den! ;)måndag 15 oktober 2012

1 år idag!

Idag för ett år sedan gifte vi oss! Därför har vi firat ikväll med god mat (och jag drack 1/6 glas rött) och Martins föräldrar passade Nils några timmar åt oss. Mysigt att få lite tid bara vi två, men vi saknade honom och hämtade hem honom redan efter en och en halv timma ;)

Fick dessa fina rosor av min underbare man:


Vi har oxå fryst bröllopstårtan då det skulle betyda tur att äta den idag - på årsdagen. Men den såg inte så god ut så den åkte i bingen!
söndag 14 oktober 2012

Varm overall och F1

Nils har nu på morgonen testat sin nya overall som han fick igår av Anna och Fredrik. Så himla mysig! Tusen tack!Nu är vi på Nyponvägen och ser på F1 - det ska börjas i tid!
I fredags var Nils och jag på Eurostop på shoppingtur, några dregglisar blev det - för att spara lite tvätt. Det spys ju endel.. Lika bra att pimpa killen med lite coola dregglisar!