lördag 23 juli 2011

Tomater!

Kolla in! En tomat skördad 2 till pågång. Till och med körsbärstomaterna kommer nu. Kul!
Published with Blogger-droid v1.7.2

Åsa-Nisse!

Igår kväll blev det film. Åsa-Nisse. Har inte sett de gamla filmerna så jag har inget att jämföra med. Men denna var rolig - kanske ingen välgjord film men småskojig ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

fredag 22 juli 2011

Bokar resa ;-)
Sitter ute och bokar hotell i Singapore. Har bokat flyg dit och sen vidare till Thailand - nu bara 3 nätter i Singapore kvar. Ska bli sååå kul!! (säger inte när eftersom vi inte vill ha objudna gäster hemma.. Men det är ett tag kvar).

Underbar kväll!!


Published with Blogger-droid v1.7.2

Hemmadag!

Nu har vi varit lediga i snart en vecka redan. Men först idag har vi en slappardag här hemma. Mamma och pappa var ju här förra helgen och åkte hem söndag, sen åkte vi upp till Hjo på måndag och vidare till Uddevalla/Bohuslän för att komma hem igår. Men idag så!

Vädret är ok, jag sitter i soffan ute och slapp-surfar. Solen kikar fram mellan molnen då och då och det är klibbigt varmt. inte tokigt alls!

Var på powerwalk imorse, och så gjorde vi gemensamt styrketräning hemma senare. Inte så mycket, lite armhävningar och situps bara men ändå.. alltid en start. Känner mig på G nu, hoppas det håller i sig ett tag!

torsdag 21 juli 2011

Träningsdax!

Känner att sommarhänget måste sluta nu - då menar mjag det som finns där min midja borde vara.. Tänkte att jag kunde springa en sväng nu när det ändå är mulet. Men OJ vilken skur det kom!! Monsunregn? Oavsett så var det ändå underbart att löpträna i regnet. Jag sprang 1 km uppvärming, 1km i vanlig takt och de sista 2 intetrvall. 100 steg med fart dvs långa kliv och tempo sedan 50 steg lugnt osv. Kul att känna att orken finns! Väl hemma 50 armhävningar och 100 situps och lite rumpa och avslutade med en planka i en minut. Känns som om jag behöver en dusch nu!!!
Published with Blogger-droid v1.7.2

onsdag 20 juli 2011

Semesterrapport!

Idag har vi haft en helmysig dag i Bohuslän. Kört runt och strosat i Lysekil och Smögen. Stannade även till i Fiskebäckskil. Här är fantastiskt vackert!
Published with Blogger-droid v1.7.2

Gottar oss i Smögen.

Härligt väder trots att de lovade regn idag! Perfekt!
Published with Blogger-droid v1.7.2

söndag 17 juli 2011

Stadsfest!

;-)
Och. Massa bilder på Fredrik eftersom han kämpar för att se så "snygg" ut som möjligt i min blogg!!
;-)
Published with Blogger-droid v1.7.2