lördag 14 maj 2011

Vacker Skånemorgon!

Published with Blogger-droid v1.6.8

Tidig morgon!

Klockan var ställd på 03.40 idag och kl 04.00 blev jag upphämtad. Idag blir det bussresa till Rügen med mina arbetskollegor. Shoppingtrip mao! Kul men ack så tidigt.... Är i Skummis nu för att plocka upp Annica. Sen bär det av mot Ä-holm där bussen går ifrån! GOD MORGON!
Published with Blogger-droid v1.6.8

fredag 13 maj 2011

Som en saga......för kul för att vara sant!


Lumene vitamin C+Jag är en Buzzador - vilket innebär att jag får chansen att vara med och testa nya produkter samt bjuda in mina vänner att testa oxå. Just nu testar jag Lumene day creme Vitamin C+.

Lumene Vitamin C+ Lystergivande Dagcreme är en mjuk och fräscht doftande ansiktscreme som omedelbart ger huden extra lyster. De guldgula hjortronen är kärnan i Lumene Vitamin C+. Hjortron skyddar, renar och ger huden lyster. Magi när den är som bäst!

Det ska bli spännande att testa den här produkten. Har även provburkar som väntar på ägare och utlåtande! Sugen??
----------------------------------------------------------------------------------

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är annelisan):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=annelisan

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/?refstr=annelisan&lang=SE

Skumt!

tycker det är skumt att det inte längre går att blogga från mobilen - inte från någon APP. Dessuotm har mina inlägg från igår försvunnit. Ser att det även hänt andra bloggar jag följer. Problem hos blogger??

onsdag 11 maj 2011

måndag 9 maj 2011

Yes!

En härlig vårkväll på Olympia! Alltid roligt när hemmalaget vinner oxå. 3-0 mot Gäfle - kul! Martin verkar glad och nöjd med sitt födelsedagsfirande oxå vilket gör mig ännu gladare!

Nu hinner vi lagom hem till Filip & Fredriks nya succee - 90 leaks. Idag har de kommit till år 1994 - sportåret vi minns med glädje. Ska bli kul att se!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Sista minuten-biljetter

Hoppla blev visst 2 VIP biljetter lediga till kvällens match! Ett bra sätt att fira älsklingens födelsedag på ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

söndag 8 maj 2011

La vida e bella!

Rödvin på altanen i rottingmöblerna - Utomhus klockan halv nio! Och det är bara maj!! Ibland är livet härligt! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Prinsesstårta!

Ja, inget födelsedagsfirande för älsklingen utan prinsesstårta. Själv har jag inte förstått storheten i den tårtan. Grädde och marsipan?? Var är chokladen? Och hallonen? DET är dessert för mig... ;-)

Har njutit av underbart väder idag. Men ärligt - syrener som blommar åttonde maj? När jag var liten blommade de vid skolavslutningen!
Published with Blogger-droid v1.6.8

sprungit igen

Idag - mitt på dagen i 22 graders värme - var det dags för en löptur igen. Sprang 2 varv ute i Mellbystrand. Först 6 km sedan 4 km. Roligt att känna att konditionen finns där nu! Dock "vobblade" mitt vänsterknä läskigt efter ca 8 km så jag fick gå ca 500 meter innan jag sprang klart. Hade tänkt ta 2,5 oxå men vågade inte. Ska jag paja knät rejält är det inte idag utan i Göteborg den 21...
I vilket fall tog jag mig runt på 1,08 vilket är ok med tanke på att jag gick första 500 som uppvärmning och ca 500 när jag fick ont. Dvs ändå ett sntt under 7/km. ;-)

Nu blir det en dusch och sedan en stund i solen med bikinin. Kl 18 kommer martins föräldrar hit på grillning. Vi ska fira min älskling som fyller år imorgon!
Published with Blogger-droid v1.6.8