fredag 11 maj 2012

Men?

Men hallå - det är ju fel bild på aftonbladet.se, det borde varit jag det där! :)

torsdag 10 maj 2012

Pökyld

Ja, idag är jag snorig värre. Jösses - hur mycket snor kan det finnas i näsan/bihålorna egentligen?? Mår lite bättre nu, men har svårt att andas vilket gör mig matt. Vad skulle jag gjort utan nässpray? Mina life-savers just nu:
Är oxå lite trött efter 2 dagar i DK. Bra möte, som verkligen kändes viktigt. Men jobbigt med så många timmar i bilen. Bebis ligger oxå och trycker på mina njurar vilket gör skitont. Känns som någon huggt en kniv i ryggen på mig ungefär. Hoppas det är övergående - växtvärk kanske? Borde kunna vara med med tanke på hur stor jag är... får väl lägga upp en bild snart kanske?

tisdag 8 maj 2012

Snorig tisdag.

Är påväg till Haderslev i Danmark idag för möte hela dagen imorgon. 4,5 timmas bilfärd enkel - sådär skoj. Men för ett bra möte hoppas jag!  Ikväll blir det middag med alla inblandade och sen är mötet imorgon.

Har varit lite off sen i söndags. Började dagen med tipspromenad med härliga familjen Karlsson (därav fotot nedan på söta systrarna, Bella & Annie!). Sen lunch + fika hemma hos dem i Skummeslöv. Då började jag känna mig lite hängig - halsont och trött. Då anade jag nästan vad jag hade att vänta... Igår var min hals jätteöm och på eftermiddagen blev jag dödsförkyld.  Låg nerbäddad med feber igårkväll och tittade på hockey. Förkylningen hänger kvar idag oxå vilket är lite jobbigt, men jag mår lite bättre. som sagt ska jag ju sitta i en bil i över 4 timmar idag och det är väl inte så ansträngande hoppas jag!

Älsklingen är i Lithauen på möte så jag har varit ensam hemma inatt, tur var kanske det för han hade inte fått många sömntimmar annars. Jag blir borta inatt och har lite dåligt samvete att jag inte är hemma på hans födelsedag - men jag kommer ju hem på kvällen så han får bli firad då!