lördag 3 november 2012

Mot Hjo - i en V70

Ja, vi skulle hämta vår nya bil igår men tji fick vi! Volvo har hittat ett fel på V60 och ska byta ut en del innan vi får den. Så istället kör vi lånebil upp till Hjo idag - helt ok att lägga mil på den istället!
Men vi fick en genomgång av bilen igår och givetvis fotade jag den. Visst är den fin!!
Under tiden var Nils på Nyponvägen, där låg han i soffan och kollade hockey!

fredag 2 november 2012

Pumpar...

Gör inte så mycket mer än att mata och pumpa känns det som. Nils tycker att pumpningen är trist och somnar så sött när han tittar på. Jag kan ju inte hålla honom samtidigt så det gäller att bulla upp kuddar ;)
Tidigare idag var vi vid simhallen och hälsade på familjen Törnqvist som var där och badade! Längtar tills jag kan gå dit med Nils!
Nu väntar vi på Martin som kommer hem på lunch kl 12! Och ikväll ska vi hämta vår nya bil!!! Här städar Martin ur den gamla - känns helt ok att byta in den!

torsdag 1 november 2012

Regnig torsdag.

Ja idag har det regnat massor, men vi var ändå på promenad genom stan ;) Petra är här på besök så till lunch var vi hos Nils farmor och farfar på lunch och på eftermiddagen var Petra här. Mysigt!

Nils har legat i blöja hela dagen, blir så när man spyr ner sig vid varje måltid!!
Mitt högerbröst?

Nils ratar höger bröst vilket oroar mig. Fick rådet att hyra en pump vilket jag gjorde, hämtade en på BB igår. Tror jag vet varför nu - det kommer ju inget!!! Pumpar så ofta jag hinner nu men inget händer, gissar att det tar några dagar om produktionen ska öka? Jobbigt.. Men allt för min baby :)- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 30 oktober 2012

Äntligen!

Var på BVC idag, Nils hade äntligen satt fart, nästan 400 g på en vecka!! så nu har vi en 4 kilos bebis - äntligen! Har varit lite orolig innan, men då får han mat så han klarar sig nu - härligt!! Skit samma om amningen strular, bara Nils mår bra!

måndag 29 oktober 2012

Vänt på dygnet?

Nils har varit vaken sedan kl 4 inatt. Magont tror jag plus fullmånen - var samma sak förra månaden. Och gissa vad? han vägrar bröstet igen.. Gav ersättning och pumpade, Kul. Nu äntligen somnade han så då passar jag oxå på.. 8.11 står klockan på.. Hehe. God Natt(?)
söndag 28 oktober 2012

Presenter!

Nils och jag har träffat Goa vänner som jag glömt nämna! Och glömt visa de fina saker han fått:
Från Josse, Isak och Vilma en giraff och en badtermometer (perfekt! Nu badar Nils i lagom temp och älskar det!!). Av Carro, Saga och Enya den söta väskan!
Av Mona Y en underbart söt pyjamas och strumpor;
Och när vi var på Jobbet och hälsade på fick han fins kläder och en jättesöt sångpåse!


Och måste bara visa - killen har haft jeanspremiär idag!
Min skatt <3 br="br">
Vi lever!

Ja vi lever men blogg-lustan har inte riktigt infunnit sig, mest för att jag har känt mig lite ledsen sista dagarna. Amningen har strulat och det har stressat mig något sjukt mycket - en ond spiral som slutade med att Nils totalvägrade bröstet i ett dygn. Mjölkstockning och många tårar.. Fick pumpa och trycka i Nils en massa ersättning och vips så funkar allt igen, skumt!

Mamma och Pappa var här, och hur mysigt det än var tror jag att jag stressade upp mig för mycket av någon anledning. Tyvärr. Förmodligen ville jag för mycket visa upp en perfekt fasad och en glad och go Nils. sen fick han nog lite väl mycket uppmärksamhet eftersom han vägrade sova och sen gick det åt skogen :( men lite mys hann vi med!


Underbara känsla när han tar bröstet <3