lördag 15 januari 2011

slut för idag - tack för idag

Vinkade just av Linda på perrongen. Mitt tåg går om 10 min.

Vi har heft en helt fantastisk dag i Götet. Men vad sjutton vad snabbt det gick. OK - Vädret kunde varit bättre. Var inte jättekul att gå från Scandinavium i regn slask och is.

Hade planerat att shoppa massvis men köpte bara ett par jeansshorts. Inte dem jag visade häromdagen dock men ett par liknande. Blir schyssta att ha nu med tights under men även suveräna hela sommaren. Fungerar nog bra i typ Thailad oxå - testar gärna det ;-)

Inget tåg på perrongen än och tåget ska gå om 4 min... Ok precis i högtalarna 5 min sent... SJ SJ gamle vän....

Published with Blogger-droid v1.6.5

Go Sweden!!!!

Published with Blogger-droid v1.6.5

VM på plats!

just nu Chile mot Korea
Published with Blogger-droid v1.6.5

SD

Läser i tidningen en artikel om Jimmie Åkesson. Bortsett från hans åsikter som jag inte fullt delar så är han ju tyvärr en smart kille. Utfryst som ung men med en övertygelse han inte gav upp. Synd att inte fler ungdommar har samma stake i sig som han hade.

Verkar som han haft ett kul liv hittills ändå. Jag citerar artikeln "på studentrummet tillbringade han många timmar kring brädspelet Svea rike". "ofta samlades de på den österrikiska restaurangen för att dricka lågprisöl äta mozartkulor och hylla högerradikalen Jörg Haider".

Ännu roligare är boktiteln av Niklas Orrenius "jag är inte rabiat, jag äter pizza".... Måste hitta mer info om det boken och ta reda på om någon inom SD faktiskt sagt så eller vad det kommer från.
Published with Blogger-droid v1.6.5

Sj

Sitter på tåget mot Göteborg. Ska upp och träffa min älskade Linda. Vi ska mysa på stan och sen se handbollen i Skandinavium ikväll. Kul!

Modernt värre på tågen nuförtiden. Jag bokade via nätet och fick en sms-biljett skickad till telefonen. Coolt ;-) 14-åringar skrattar åt det och tycker inte det är märkvärdigt alls. Men jag säger bara - tänk på hur det var förr. Då fick man vänta en vecka på att de skulla komma med posten. Sen fick man ändå gå och hämta ut biljetterna som värdehandlingar. Det du!
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 13 januari 2011

Nu drar det igång!

VM i Handboll i Sverige. Yes!
Leder stort mot Chile i paus - vilket inte är så oväntat. Ska bli jätteskoj att vara på plats i Skandinavium på lördag!!!

Idag blev det 2 st pass på EA Sports Active på PS3, lite besviken idag för det var lite enklare pass än det varit tidigare (därav 2...), men det känns i benen nu så det var nog nyttigt ändå!

Mums!

Vill haaaaa! Snygga shorts eller vad??

Älskar mandeldesign.se


onsdag 12 januari 2011

Film jag vill se!

De första 2 filmerna var ju sjukt roliga - trean kan väl inte vara dålig då, eller??


Har varit på danspass på Friskis ikväll, ganska kul men blir nog bättre när man lärt sig stegen bättre. Kul med lite variation dock - vanlig friskisjympa kan ju bli rätt uttjatad!

tisdag 11 januari 2011

jag förstår inte...

Oftast är jag 2 min sen till jobbet - oavsett väder och oavsett om jag går upp tidigare eller ej. Det är inbyggt i min kropp tror jag.. Idag gav jag mig själv 30 min sovmorgon - främst eftersom jag ska iväg efter jobbet men inte behöver köra förrän en timme senare än vanligt. Gick alltså upp 30 min senare än vanligt - men är ändå här innan sju... Fattar inte VAD GÖR jag vanliga mornar? Dräller??

Jaja - det hjälper inte. I vanlig ordning sitter jag nu här och väntar på att min seeeeega jobbdator ska starta upp. Förstår inte vad det är som tar tid - men snart kanske... Jag har en ny beställd ;-)

Vad jag ska göra efter jobbet? Träffa Diddi i Halmstad för en fika!
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 10 januari 2011

Julen är över!

Hur jag vet det? Jo det är bara romrussin kvar i asken ;-)

Jobb idag igen. Känns helt ok. Faktiskt skönt med fasta rutiner. Fast... Hade ju hellre varit ledig ett tag till! Har varit på friskisjympa efter jobbet. Nu jäklar kör vi!! Vem hänger på??? 4 pass i veckan (ps3 inräknat) nyttigare mat och mindre godis. Nu ska jag trimma kroppen ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5