fredag 17 september 2010

Fredagsmys ;-)

Martin är och hämtar mat och jag har dukat och laddat en spotify playlist. Gött med en soft fredag.
Published with Blogger-droid v1.5.9

Styrelsemöte

Igår hade jag planerat att sticka ut och testa mina benhinnor på en långpromenad. Men - precis när jag var påväg ringde det. Styrelsen i Altona By hade möte och var en man kort. Eftersom jag är suppleant fick jag rycka in. Liiiite kort varsel kanske? Men det gick smärtfritt så det är helt ok. en lättförtjänt hundring = arvode....

idag står regnet som spö i backer. Känns tugnt.
Published with Blogger-droid v1.5.9

måndag 13 september 2010

Häckklippningsdax!

Martin fixar och jag assisterar :-)
Published with Blogger-droid v1.5.9

Groda!

Imorse hittade jag en groda i tvättstugan. Den var pytteliten och helt dammig. Han måste hoppat runt under tvättmaskinen stackarn. Men var sjutton kom han ifrån?? Hoppas detta var en tillfällighet.vill inte hitte ett helt stim grodor... Förhoppningsvis kom han in tillsammans med Martins fotbollsväska eller eventuellt i kattens mun ;-)
Published with Blogger-droid v1.5.9

söndag 12 september 2010

mer Wellving
Anders Wellving
Konstnären, och tillika fd pluggkompis till Martin, som vi hjälpte med en hägning i Lindabs matsale igår målar fantastiska tavlor. Jag fotade hela utställningen och tänkte bjuda på den här. Hans tavlor kostar 4000-6000 och om ni är intresserad av att köpa något verk kan jag hjälpa till. Anders kan även måla liknande tavlor efter önskemål om man vill ha några speciella fäger osv. VIsst är han otroligt duktig?? Vi funderar på att köpa en av alla blomstertavlor. Vilken tycker ni??