lördag 17 september 2011

Bildkavalkad från "jobbmöhippan"


bilderna talar för sig själva.


TACK TJEJER!!

Shopping...

VI har varit på Väla idag, för Martin behövde nya jeans. Själv behövde jag ingenting och köpte - ingenting. Har faktiskt shoppat loss tidigare i veckan, lite via www.mandeldesign.se, lite på H&M i Halmstad och på Skodon... Höstgarderoben är därmed uppdaterad! :)

Hm... kläderna gör sig inte riktigt rättvisa här.. men men. Kolla länken ovan om ni vill se dem på modeller!


Martin fick handlat 2 par jeans och 2 ursnygga skjortor på Esprit. Kul!

Minipajer!

Bakar minipajer med skinka och ädelost. Tänkte gästerna var hungriga efter kyrkan och innan maten... ;-) får se hur många jag orkar hara bara gjort 60 hittills...
Published with Blogger-droid v1.7.4

fina grejer det ;-)

Sååå bra!
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 14 september 2011

Lååångt!

Ja, att vissa kvitton är onödigt långa vet vi. Men den här parkeringsbiljetten tar ändå priset ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 11 september 2011

PUMA 3 - Båstad 0Så har jag spelat min första innebandymatch det här årtiondet. VI mötte Båstad i en träningsmatch och vann med 3-0- så jäkla gött men framförallt så himla skoj! Jag vill mer!!! Jag kunde presterat bättre, framförallt träffa mål i mina skott... Men på det stora hela är jag nöjd!På kvällen hade vi kickoff med laget hemma hos vår tränare, Dan, och hans tjej, Jossan, som oxå spelar. Jättefint hus de har! Jag var dock lite trött och drog hem tidigt när några andra körde hem och idag är jag sliten. Mina benhinnor vill inte riktigt och jag gissar att det är smärtan jag har i benen som gör hela mig matt. Men det ska inte hindra mig att spela igen hoppas jag!! Match igen nästa onsdag, 21/9 - då mot Hjärnarp!

Bellas kalas!
Har 7arit i Skummeslöv idag och firat Bella. Tårta och skattjakt på schemat. Mysigt! Ibland saknar man att inte vara 3 ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Möhippa - summeringI torsdags överraskade min arbetskollegor mig genom att kidnappa mig på jobbet. Jag var chockad! Förväntade mig liksom inte det, absolut inte en torsdag! Jag fick leka "pinuppa" och rida på en kanal iförd badkläder och boa... lagom skoj. Men gissar att det är en del i det hela att skämmas lite? Hämden är ljuv... Efter det blev det ett mysigt besök på kallbadhuset på Skansen i Båstad, vin och tjejsnack hemma hos Emma i Halmstad, Middag på Gastons och sen lite mer förnedring då jag fick sjunga karaeoke på Mårtensson...


I det stora hela lite pinsamheter men mest trevligt att de gjorde något för mig! Jag hade kunnat skippa Lindab-overallen som jag fick springa runt i, badräktssessionen på jobbet och att sjunga offentligt... men men :) Jag bjuder på det! Tack tjejer!

Bukettbeslut


Tidigare i veckan hade vi besök av Emma (Målvakt i LFK) som är florist. Hon ska göra min brudbukett, Lindas bukett och Martin & Tomas corsage. Jag kan inget om blommor inser jag.. så hon får fria händer!