lördag 17 december 2011

Vinst!

Trots min förkyldning som etsat sig fast åkte jag med och spelade lite innebandy idag. Bortamatch i Kungsbacka mot ett lag vi tidigare i år förlorade med 5-8 mot. 1 avbytare, en ordinarie back som målvakt och 3st förkylda spelare. Men det gick vägen och vi vann med hela 5-2. Gött! 2 mål i öppen kasse på slutet men ändå - varje gjort mål räknas! Ulle gjorde alla 5 haha. Kul!
Tabellen ser lite bättre ut nu!fredag 16 december 2011

trött

Förstår inte hur trött man kan vara. Har ju precis haft över 2 veckors semester!? Ok - har varit dödsförkyld i snart en vecka men ändå jag har sovit alla dygnets timmar i en hel vecka nu - förutom de dagar jag jobbat. Det är galet. Fredag kväll nu och klockan är tio och jag ligger redan nerbäddad. Trösten är att Martin är lika trött och förkyld han så vi sover tillsammans ;-)

Pallrade oss iväg till Skummeslöv en stund i kväll och fick glögg och tillbehör hos fam. Karlsson. Tittade på på Spåret tillsammans och sen åkte vi hem igen. Nice! Gillar att man kan umgås lite lagom och inte alltid med 3-rätters middag, massa folk och sprit. Glögg, tv och tidig hemgång fungerar ibland bättre!
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 14 december 2011

kul...

Vaknade nu i soffan. Har nog sovit sen sju ungefär och nu är klockan halv tio. Dags att krypa ner i sängen alltså. Mår crap. Har sovit konstant sen vi kom hem från semestern - hoppas att förkylningen ger sig snart. Då ska jag blogga lite mer och skriva lite mer om resan. ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4