torsdag 17 januari 2013

Öppnis, promenad och långsömn!

Ja, idag besökte vi öppna förskolan på eftermiddagen, 13.30-15.30, superbra tid! Vi hann gå en 30 min runda på väg dit (sovstund för Nils) och sen fick jag väcka honom till sångstunden. Jag tror han gillar det, verkar så! Han är iaf helt utpumpad av intryck efteråt. Idag somnade han innan jag la honom i vagnen när vi skulle gå hem, och sov sen vidare i uterummet. Totalt 2 timmar! Inte dåligt för en som annars sover 30 min på dagtid...

Jag gillar oxå öppna. Det är skönt att ha något att sysselsätta sig med, andra människor att prata och dricka kaffe med! Idag var där en tjej med en liten tjej i Nils ålder som jag kände det "klickade" med. Kul! Jag behöver lite vänner här i byn!

Såhär nyvaken och söt var han efter 2 timmar i vagnen:


När vi åt kvällsmat fick Nils vara med. Martin åt blåbärssoppa och jag nyponsoppa - Nils fick smaka på båda! Blåbär var bäst! Men kladdigast - så nu har vi fått första fläcken, gissar att det blir fler??


tisdag 15 januari 2013

Tisdag

Idag har vi haft en bra dag lilleman och jag. Började med att besöka öppna förskolan, "babyettan" för bebisar. Jättemysigt och Nils uppskattade det. Man såg hur han spanade in allt och alla och han gillade sångstunden. Gott med lite kaffe och vuxensällskap åt mamman oxå! Men det tog på krafterna så vi stannade bara typ 1,5 timma. Sen sov Nils i 2(!) timmar!!
På eftermiddagen blev det en promenad i vårt underbara väder! Älskar snö när den är pudrig och vit!Väl hemma var det dags för bad! Nils kan bada själv nu med hjälp av min gamla uppblåsbara kudde! Haha! Lilla hjärtat!
Måste bara visa en bild på lille (store?) Bertil oxå - nu är han snart tandlös stackarn!
Men oj vad trött jag är! Aktiviteter tar på krafterna även för min del. Måste lära mig att komma i säng i tid! Lilleman vaknar ju senast 8 för morgonmys oavsett... ;)Go natt vänner (bild från imorse, Nils sover sedan 18.30)

måndag 14 januari 2013

BVC-besök

Var på bvc idag, 6870 g, 63,5 cm! Han börjar bli stor gossen ;)Och på em unnade jag mig lite egentid hos frissan - gott ;)

Älskar mitt liv! Martin och Nils gör mitt liv fullkomligt! Älskar er!

söndag 13 januari 2013

Det ska börjas i tid!

Nils läser högt för mig ut boken, sötning :)Martin tog nattpasset med matning och jag tog Nils på morgonen. Så jag har sovit 23.30-08.00. Nice ;)