lördag 7 juli 2012

Glossbybox juni!

Japp så kom äntligen juni boxen. Innehållet denna gång var över förväntan!!
1.  Murad skin perfecting primer - Blemish and shine control
2. Depend snabbfärgning för fransar och bryn
3. Anatomicals SPF Lip balm cherry
4. Odd Molly sun-day sun-care facial SPF 25
5. Maroccanoil original and light oil treatment (för håret!)
6. Femme natural boost - energidtyck som gravida tyvärr inte ska dricka
Totlat sett en väldigt somrig box. Härligt!Lördagsledig!

Idag är Martin på STCC och jag hänger här hemma själv och har en skön slapp förmiddag. Vaknade vid åtta men låg kvar i sängen och läste fram till klockan tio. Lyxigt eller vad!?

Nu tvättar jag kör diskmaskinen och har perecis bakat bröd. Ska försöka hinna städa av lite innan lunch oxå så jag kan ha en lugn eftermiddag. Kanske att svärmor vill hjälpa mig att sy ett spjälsängsskydd till vaggan!


fredag 6 juli 2012

Härlig fredakgsväll!

Pizza och chill vid lillstugan. Perfekt iinledning på helgen. Ska ner och känna på vattnet oxå tänkte jag men bada gör jag INTE!
NST...

Matte på hög nivå..eller när blev hälften av 219 = 100?


tisdag 3 juli 2012

Mer fix!

Har varit i DK på möte idag och var hemma ganska sent - efter kl sex och då var jag jättetrött. Hann ändå måla fönstren en andra gång och även dörrposten till sovrummet. Fick sig en omgång färg!

Idag har det hänt saker i badrummet oxå. Förhoppningsvis blir de klara imorgon. Men jag är inte jättenöjd - golvet känns lite bubbligt.. Hoppas det rätar ut sig! I övrig är vi helnöjda. Tänk så fint det kunde bli! Och så stort det plötsligt känns!måndag 2 juli 2012

Trädgården

Kolla förresten vad det växer i vår lilla trädgård - kul!!

Skulle ju ta det lite lugnare...

Har haft sammandragningar det sista och kommit på att jag nog borde ta det lite lugnare.. Men det är svårt. Både på jobbet där det är lite smått kaotiskt just nu och hemma i och med röran av badrumsrenoveringen...

Jag blir stressad! Inte av att göra många saker på en gång utan av att veta att listan på vad jag vill ha gjort är så lång... Jobbigt.

Idag har jag plockat fläder och satt en sats saft. Fick citron över så jag fixade lite citronsaft oxå. Sen tvättade jag av, maskerade och målade fönstren och balkongdörren i sovrummet. Jobbigt med dubbla fönster ibland.. Men det blir nog fint när det blir klart!

Nu är det sängen som hägrar. Ska upp tidigt och köra till Danmark imorgon. Sov gott!


söndag 1 juli 2012

Lopppis i Kornhult!

Jösses säger jag. Har aldrig varit med om något liknande. Man kunde jämföra det med ko-släppet på våren ungefär. Kornhults loppis måste ha lockat halva Markaryd och halva Laholm ungefär. Hittade en och annan Halmstadbo oxå! Mona O var där och grottade efter fynd! Själv höll jag mig i ytterkantterna och surade över alla hagalna tanter som slogs för att komma fram... Tillslut när allt lugnat sig lite fyndade jag ändå lite. Ett rostfritt fat - perfekt för grillat! En stabil och bra vas som jag behöver och en liten skål - antik rysk och väääldigt värdefull lovade hon som sålde den. Alltihop för 30 kr - som hittat ;-)
På vägen hem stannade vi något som nog är Sveriges äldsta cafe, Reimers cafe - där kakorna kostade 3,50 och där bagaren jobbat i 40 år efter att ha tagit över verksamheten av sina föräldrar som oxå drivit det i 40 år. Mysigt! Där sprang vi in i Klara och Petter vilket var trevligt!