fredag 14 december 2012

I Hjo!

30 mil ensam med Nils gick galant! Han sov större delen av resan ;)Hann förbi Grebban o säga hej innan de åkte till götet! Mata bebis och dricka kaffe sen vidare.Har nu haft myskväll med min bästa (och enda) syster!! Härligt!!

Helmer tröttnade och bäddade ner dig framför tv:n ;)- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 13 december 2012

God natts sömn!

Nils sov 18.30-03.30
Åt och sov igen 4.15-7.30
Och då matade Martin inatt så gissa vem som är utvilad!?
Jobbigt bara att jag blev väckt av ett sms inte av Nils och istället låg Nils iskall och lealös och jag kände inte att han andades. Panik fick jag så jag var tvungen att bokstavligen skaka liv i honom!! Läskigt!
Nu sover han igen, han har varit trött sen sprutan stackarn.- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 12 december 2012

Dagen som gått, timme för timme...

....nästan iallafall :)

06.10 Nils vaknar och jag flyttar över honom till mig.


07.00 dålig mor som jag är.. Vi ligger kvar i sängen och Nils tittar på Pingu på youtube och jag sover...07.30 - vi leker med Nallarna08.30 - först äter jag, sen äter Nils!

09.30 - dags för babymassage. Avslutning idag tyvärr. Det har varit så himla mysigt! (Bilden är från 3 veckor sen, oj vad han vuxit!!)


11.00 - Nils får sitt livs första diplom!!


12.00 - efter att Nils ätit somnar han på mig!


13.00 - vi leker. Först i lilla rummet och mamma viker tvätt, sen i andra rummet och mamma sorterar tvätt - sen leker vi i Nils rum och mamma hänger tvätt :)

14.30. Nyäten sover Nils 15 min i vagnen och jag hinner med en kaffe!15.00 - dagens tredje ombyte pga spyor.. Men Nils är glad ändå!16.00 - Nils sitter i babysittern och utforskar bitringen han fick av sin pappa! Jag lägger ut små 50 och 56 kläder på tradera. Kom å köp!17.00 - gnäll, gnäll och mat.

18.00 - baddax! Sååå kul!


Sen somnade han, lilla hjärtat!

Jag fortsatte att lägga upp kläder på tradera. Kul om de blir sålda. Känns bättre än att bara lägga den i en låda på vinden. Godbitarna har jag sparat! Man vet ju aldrig ;)

tisdag 11 december 2012

Julen är här!

Ikväll skulle vi haft julmys med tjejerna men sjuka barn lite här och där stoppade oss. Men vi lyckades hitta ett nytt datum redan nästa vecka som tur är!

Istället passade jag på att steka köttbullar - mitt bidrag till årets julbord. 1,5 kg färs blev 110 köttbullar. Mums!


Nils och jag tog en promenad idag - kallt igen så idag åkte mormors stickade kofta på, och de fina fleecevantarna från faster. Tror inte han frös för han kändes varm. Eller så var det exakt det han försökte berätta för mig när han låg där och snackade i vagnen under hela (!) turen ;)
måndag 10 december 2012

3 mån!

Idag blev Nils 3 månader, helt ofattbart! Vår lille prins! Firade genom att ta 3-månaders vaccinet. Hjälp vad rädd han blev, skrek till som en stucken gris och var jätteledsen efteråt. Tror dock inte han har speciellt ont nu, för han var inte alls gnällig vid läggdags. Däremot sov han hela eftermiddagen, 12-17 med en matpaus. Undrar hur natten blir? Han känns varm och har kanske feber? Tycker set känns onödigt att kolla eftersom han inte gnäller nu..

Tär på krafterna med sprutor!


Som tur var fick han båda sprutorna samtidigt, en i varje ben. Så slapp vi 2 omgångar!

Måste bara visa oxå;När Nils ska sova bökar han med huvudet tills snutten ligger såhär, jag är rädd att det är farligt och flyttar den åt sidan. Men så är den där igen.. Fattar inte hur han lyckas!

Nu har jag plöjt hela boxen Dallas säsong 1 sedan jag gick hem från jobbet. Vad ska jag nu se, köpa säsong 2? Kanske tomten lyssnar ??


Nattsudd

När jag var gravid klagade jag på att jag var tvungen att kissa på natten.. HAha - skulle det vara jobbigt?? Nu väcks man av skrik, fixar ersättning, matar och försöker söva Nils igen vilket kan ta sin lilla tid! Nu har han sovit 19-05 och är hur pigg som helst. Ligger och jollrar som aldrig förr. Går ju inte att bli irriterad men visst hade jag hellre sovit! ;)
- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 9 december 2012

Hemmamys :)

Det har varit mycket aktivitet det senaste, så bloggen har kommit på efterkälken märker jag! Men idag har vi varit hemma hela dagen och bara varit. Nils snackar som aldrig förr, så himla mysigt. Den mjölkfria ersättningen verkar hjälpa!

Hör kommer lite bilder från veckan/veckorna som varit:

Med mina föräldrar på VälaÖvar på att ligga på mage


Hälsat på i Frösakull hos Olivia och Molly


Fotografering för Hallandsposten! Här fotas Aston:


Morgonmys


Mycket disk blir det ;)


Fika på Väla, med Mia


Ännu mer morgonmys! Nils skriker inte när han vaknat på morgonen, utan ligger och snackar istället! Han har oxå börjat sova betydligt bättre, kan gå 9 timmar om vi har tur !


Jag har varit på glögg-AW utan barn!


Det händer endel nu. Här är Nils 12 dagar gammal vs. Idag. Stoppa tiden någon!!!