lördag 18 juni 2011

Dagens Ris

Dagens ris går till den idiotiska människa som lämnade sin stackars hund i bilen på Ikeas parkering i Helsingborg idag. Hundstackarn skällde konstant och sprang rundor i bilen. Varje bil eller människa som körde/gick förbi gjorde hunden helt stirrigt nervös. VARFÖR ta med den dit från början??? SKÄMS!!!
Published with Blogger-droid v1.6.9

Väla

Idag var det utlovat regn så vi (och halva Helsingborg) passade på att åka till Väla. Blev bra shoppat - flest plagg till Martin, bla 2 jättesnygga skjortor på Esprit. Själv hittade jag äntligen ett par "riktiga" jeans. Har ju blivit många leggingsjeans det sista... Hade en jättebra kille som hjälpte mig på JC (förutom Martin alltså). En sån där ärlig som hämtade allt han trodde kunde passa och sa vilka jag fick tjock och ful häck i! Blev tillslut nyaste modellen Lee och i storlek 28 vilket nog gjorde mig mest lycklig.. Samma som jag hade på gymnasiet ;-) själv gissade jag på 30! Tänk vad liiite stretch kan göra!!

Blev en tur till IKEA oxå där vi köpte gardinstänger och gardiner till vardagsrummet. Fick pengar av mamma och pappa när jag fyllde år till detp men har liksom inte kommit till skott förrän nu. Nu ska jag bara ha någon som hjälper oss montera dem oxå...

Blir hemmamys ikväll. Känns som vi båda behöver det. Soppa puttrar på spisen och tvättmaskinen går varm. Hemmalördag kallas det! Soppa blir bra eftersom det blev jättegod Asiatisk lunch!
Published with Blogger-droid v1.6.9

fredag 17 juni 2011

oj vilken vecka...

Jag klagar ibland. Men den här veckan har varit utmattande och frustrerande. Jobbet har sugit musten ur mig fullständigt. Till råga på allt är jag fortdarande förkyld. Därav en koma i soffan hela kvällen.. Ja, jag jobbade ju över och var inte hemma förrän efter halv sju.. Så klockan var redan halv nio när vi hade ätit!

Torsdags kväll hade vi avdelningsaktivitet hos Mona. Poolbad, boule och grille. Alldeles lagom och nog exakt vad jag behövde!
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 14 juni 2011

Hos tandläkaren

Sitter och väntar på min tur. De ringde från folktandvården igår och bad om ursäkt att de missat kalla mig tidigare i år och undrade om jag kunde idag kl 18. Perfekrt tid! ;-) kanske inte rimmar så bra med godisburken som står på mitt skrivbord. Min danska kollega hade med dem förra veckan. Sååå goda karameller, men stoppar man en i munnen kan man inte prata på 10 min (så stora är de) och givetvis ringer det direkt man stoppat in en! Men asken gör mig populär bland kollegorna oxå - inte ofta jag får så täta besök på kontoret ;-)

Hade lite dötid påväg hit och passade på att kika inom Lidl som finns på väg in till Halmstad nu. Otroligt fin butk. Fräsch frukt o grönt. Nybakt butiksbakt bröd och många varumärken jag känner igen. Där har Netto något att bita i tror jag!! Kul!
Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 12 juni 2011

Skön eftermiddag i Mellbystrand.

Tog en sen lunch/tidig middag på en nyöppnad restaurang i Mellbystrand idag. SPICY hette det och maten var fantastiskt god. Att de sedan hade borden vid poolen och att vädret är perfekt skadade inte alls ;-) hit blir det fler turer i sommar. Vatrför inte för att hyra en solstol och bada en heldag?

I övrigt har dagen bestått av att städa och fixa här hemma. Så skönt att vara ledig. Längtar till semestern nu. Men man kan inte bara blicka framåt utan passar på att leva här och nu oxå såklart!!
Published with Blogger-droid v1.6.9