torsdag 24 januari 2013

Rullerull

Det har legat i luften ett tag, men så plötsligt vände han sig idag! Jag missade det såklart... men såg att han var på G, sprang och hämtade kameran och så vips låg han på magen när jag var tillbaks. Sen har han rullat och rullat idag.. på golvet, i sängen, på öppna förskolan, på skötbordet... nu gäller det att se upp!! :)
Öppna förskolan för dem under 1 år är öppen 2 timmar på torsdagar, Nils passade på att sova då! Skitunge! haha. Men skönt för mig, då fick jag fika med de andra mammorna ifred!
Dock hände det en läskig sak. En av mammorna råkade äta grillkrydda (skorpor som låg brevid riskakor med grillkrydda på) och blev akut jättesjuk så vi fick ringa ambulans. Barnen förstod nog att det var allvarligt för det var många ledsna barn :( hoppas det går bra!


Älskar att vara Nils mamma! Trodde jag skulle sakna jobbet, och mina arbetskollegor. Men varje minut med Nils är så mycket värd att jag gärna hade stannat hemma jämt! Nu blir lilleman snart 5 månader, vilket innebär bara 7 månader kvar hemma. Hjälp! Var blir tiden av!

Gröt har vi ätit idag igen, och idag blev han sur när han inte fick mer.. härligt! Magen verkar inte ha tagit skada av gröten, för det borde man väl ha märkt efter 24 timmar eller? Dock bajsade han 2 ggr idag... tror det har med plommonpuren att göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar