tisdag 18 september 2012

En Nils blev det!

En Nils blev det! Nils Edvin Olof Malmström. Nils för att det är så fint. Edvin (som är mitt favoritnamn sen jag var liten) efter min farmors pappa och efter Martins kusin. Olof efter Nils farfar Sven-Olof och min farfar Per-Olof. Jag älskar alla tre namnen! Egentligen skulle han bara ha 2 namn enligt sin faster - enklare att boka flygbiljetter då ;) men nu blir det tre!Idag har varit en bra dag. Martin är hemma och hjälper till så då blir jag avlastad till max. Nils är ju vaken på nätterna långa perioder och så framför allt är det skönt att kunna lösa av varandra så att vi båda får sova lite.

Idag har jag till och med hunnit städa badrummet - perfekt!

Igår var vi på första BVC-besöket och Nils hade gått upp 80 gram. Skönt då vet vi att han får i sig det han ska. Sköterskan tyckte dock att bi kunde komplettera med ersättning på kvällen och natten så att han sover lite bättre vilket verkade funka inatt. Jag fick sova 2x3 timmar med 3 timmars paus - helt ok!

Har oxå blivit en promenad idag med hela familjen. Så himla mysigt!

Som sagt - en bra dag! Och dagens ego-boost är att jag har mina vanliga byxor. Något tighta och
magen är ju lagom dallrig fortfarande men ändå! Totalt gick jag upp 13 kg - nu har jag 6,5 kg kvar - men de får sitta ett tag. Orkar inte ta tag i det nu!
1 kommentar:

  1. Gött att komma i byxorna igen! Jag har inte ens försökt, det är rätt kört ;) 12kg kvar till startvikt, haha!
    Det där med nattsömnen känns verkligen igen..
    Hoppas våra små snart kommer på att det är när det är mörkt som de ska sova!

    SvaraRadera